DBU TOP-center AC Horsens bliver til ATK+ center


5. marts 2021

DBU TOP-center AC Horsens så dagens lys for første gang i januar 2018 som en del af et pilotprojekt, der skulle løbe frem til sommeren 2021, og det har været en stor succes. 

DBU’s bestyrelses beslutning om at videreføre projekt TOP-center i driftsregi fra 1. juli 2021 under det nye fulde navn ’ATK+ center U10-U12 drenge’ betyder, at drenge i alderen 10-12 år med særlige forudsætninger også fortsat vil få tilbuddet om ekstra træning i et af projektets mange centre, som er fordelt geografisk over hele landet.

AC Horsens har haft et fantastisk godt samarbejde med partnerklubberne gennem alle årene med DBU TOP-center AC Horsens, og det fortsætter heldigvis i de kommende år. 

- Den dialog der har været mellem os og klubberne har været rigtig god i forhold til sparring og til at få spillere herind, og klubberne har været gode til at tage imod tilbud, hvor vi kan være med til at udfordre de få spillere med særlige forudsætninger. Vi bakker 100 procent op om beslutningen om at fortsætte med ATK+ centrene, for det er med til at udvikle klubberne, trænerne og spillerne, fortæller Kristian Høeg, der er ungdomsudviklingstræner i AC Horsens.

DBU’s bestyrelses beslutning om at videreføre projekt TOP-center i driftsregi under det nye fulde navn ”ATK´center U10-U12 drenge” betyder, at drenge i alderen 10-12 år med særlige forudsætninger også fortsat vil få tilbuddet om ekstra træning i et af projektet mange centre, som er fordelt geografisk over hele landet.