De første fans sidder allerede på CASA Arena Horsens


27. maj 2020

Fodboldtørken er slut, og om godt et par uger ruller bolden igen i 3F Superligaen, men det bliver uden tilskuere, når AC Horsens i første omgang skal møde FC Midtjylland den 1. juni og Brøndby IF den 7. juni.

Der er dog alligevel mulighed for at blive en del af oplevelsen og støtte AC Horsens, for klubben har netop indgået en aftale med Stibo Complete, der bliver en del af den gule sponsorkreds. Aftalen betyder blandt andet, at AC Horsens og Stibo Complete kan præsentere unikt og stemningsskabende stadiondeko.

Tilskuere og fans får mulighed for at købe en unik og personlig fanfigur, og figuren vil blive monteret på et af sæderne på Nordtribunen.

- Vi er rigtig glade for aftalen med Stibo Complete, der bakker op om os efter en svær tid, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange fans har lyst til at støtte os ved at købe fanfigurer. De første fanfigurer er allerede klar på sæderne. Når sæsonen er slut, vil der være mulighed for at hente sin egen fanfigur, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Fanfiguren koster 275 kroner.

Klik her for at købe en fanfigur.

Når du har klikket på linket, kan du købe fanfiguren ved at følge disse trin:

1. Klik på "Opret Fan-Figur" og upload dit eget billede. 
2. For at uploade dit billede skal du klikke på den blå sky nede i højre hjørne. 
3. Du kan nu trække dit billede ind i figuren. Klik på billedet og du kan nu tilpasse dit billede til figuren ved at bruge zoom funktionen og trække billedet rundt. 
4. Klik på "Gem Fan-Figur" for at se om det er som ønsket.
5. Klik herefter på "Godkend" oppe i højre hjørne. 
6. Klik på "Læg i kurv". 
7. Fortsæt til betaling.