”De Gule” besejrede Randers' ligahold


20. februar 2012

AC Horsens’ U-19 cheftræner Claus Troelsen kunne efter lørdagens test mod ligaholdet fra Randers FC konstatere, at holdet er på det helt rigtige spor, inden det om mindre end en måned går løs i U-19 Divisionen. Holdet vandt fortjent 2-0 i Randers og specielt første halvleg var en fryd for øjet.

- Vi spiller en helt forrygende første halvleg og optræder som en enhed hele vejen igennem. Vi står fantastisk godt defensivt og formår rent offensivt at spille med stor sammenhæng og disciplin. Vi producerer mange chancer og holder Randers nede på en enkelt afslutning i første halvleg. Vi kommer foran 1-0 efter 23 minutters spil efter et hjørnespark. Jakob Rasmussen sender bolden ind til Jeppe Svenningsen, der ved bageste stolpe sikkert header os i front. Efter 27 minutters spil kommer vi også på 2-0 og denne gang er det Ergjan Zejnullahu og Martin Thomsen, der fuldstændig river Randers fra hinanden, hvilket ender med at Martin Thomsen kommer fri i feltet, og fra en lidt spids vinkel chipper han flot bolden over Randers-målmanden. Det var et fantastisk mål, hvilket var kronen på værket over den bedste halvleg vi har spillet i denne opstart, forklarer Claus Troelsen.

I 2. halvleg kommer Randers godt med og formår at udnytte, at AC- talenterne slipper tøjlerne lidt, hvilket irriterer cheftræner Claus Troelsen.

- Vi kommer skidt ud til 2. halvleg på trods af, at vi netop havde snakket om, at vi skulle fastholde vores greb om kampen samt holde disciplinen intakt. Vi lykkedes langt fra og Randers viste, at de er et godt hold. Randers kontrollerer 2. halvleg og producerer 2-3 rigtig store chancer. Heldigvis har vi i Rune Neubauer en særdeles dygtig målmand, der afviser de store Randers-tilbud med mesterlige redninger. Vi har et par store muligheder efter pausen, hvor den største tilfalder Oguzhan Özcelik der helt alene igennem sparker svagt og keeperen kan give et hjørnespark. Vi skal glæde os over hele vores første halvleg samt brudstykker af anden halvleg, men vi skal være meget opmærksomme på, at vi forbedre vores disciplin omkring de aftaler vi laver, samt at vi kan levere i 90 minutter, lyder det fra Claus Troelsen.

Han konstaterer efter de første fire kampe, at der er nogle spillere i truppen, der har hævet deres generelle niveau et par trin i forhold til efteråret, hvilket glæder ham meget.

- Jeg synes, at Martin Thomsen og Kristoffer Gjettermann har hævet deres niveau meget de seneste måneder, hvilket har kunnet aflæses direkte på de kampe, de har spillet her i opstarten. De spiller med en større modenhed og stabilitet end vi har set tidligere. Udover de to må det konstateres at flere af de øvrige stamspillere i truppen også er inde i en særdeles positiv udvikling, som forhåbentligt lover godt for deres udvikling fremadrettet, fortæller Claus Troelsen.

Allerede på tirsdag kl. 16.15 spiller AC Horsens’ U-19 hold igen kamp, når Odders danmarksseriemandskab besøger CASA Arena Horsens’ kunstgræsbane.

Foto: badenfoto.dk