”De Gule” fightede sejren hjem


2. september 2012

AC Horsens’ spillere havde arbejdshandskerne på i dag, hvor det blev til en 1-0 sejr i Randers FC. Der blev fightet i hver eneste duel, og Henrik Toft blev matchvinder i det 66. minut.

Det var jævnbyrdigt i kampens indledning, hvor der var langt mellem chancerne, og Jonas Kamper havde kampens første af slagsen, da han afsluttede en Randers-omstilling ved at skære ind i banen fra højre side og sende bolden på kassen i det 17. minut, men Frederik Rønnow reddede flot.

AC Horsens ’ første afslutning blev sendt afsted af André Bjerregaard, der blev sendt i dybden af Janus Drachmann, men Bjerregaard måtte se sin afslutning ryge et stykke forbi den fjerneste opstander. Tre minutter senere fik Alexander Juel Andersen muligheden for at passere David Ousted i Randers-målet, men han fik ikke ordentlig ram på sin helflugter.

Efter godt en halv times spil bremsede dommer Henrik Nystrup Kragh en friløber fra André Bjerregaard, da han fløjtede for frispark og ikke fejlagtigt lod fordelsreglen gælde.

2. halvleg var blot et par minutter gammel, da Randers FC appellerede for mål i forbindelse med et hjørnespark, men dommerens fløjte forblev tavs. Han vurderede, at Anders Nøhr reddede på stregen. Tre minutter senere fik Jeppe Mehl en kæmpe mulighed for at bringe ”De Gule” foran, da Martin Spelmann fandt ham med et fladt indlæg, men Mehl fik ikke ram på bolden.

Randers FC kom ikke frem til så meget efter pausen, men Ronnie Schwartz fik en stor mulighed i det 57. minut, da Jonas Kamper spillede bolden på tværs efter et rush på højrekanten. Schwartz afsluttede resolut fra 11-12 meters afstand, men Frederik Rønnow blev den store i duellen.

AC Horsens kom også frem til udmærkede afslutninger som for eksempel i det 64. minut, hvor Martin Retov drejede et frispark lige forbi mål, og minuttet efter jagtede André Bjerregaard bolden i en situation, hvor David Ousted og Mads Fenger ikke anede uråd. Bjerregaard opsnappede bolden og han afsluttede med ryggen til mål, men han fik desværre hverken fart eller den rigtige retning på bolden.

Kampens afgørelse faldt i det 66. minut, hvor Martin Spelmann blokerede bolden hen til Henrik Toft, der køligt udplacerede David Ousted.

Begge hold kom frem til et par udmærkede muligheder sidst i kampen. 10 minutter før tid nåede Ronnie Schwartz lige netop ind i feltet før han afsluttede, men bolden strøg lige forbi mål, og Troels Kløve kom også frem til en stor chance et par minutter før tid, men han sendte afslutningen over mål.

Sejren betyder, at AC Horsens nu har hentet 11 point i denne sæson, og spillerne får nu en velfortjent pause ovenpå et komprimeret kampprogram. Næste opgave er udekampen i Brøndby den 16. september.

Matchfacts:

Randers FC – AC Horsens 0-1 (0-0)

0-1 Henrik Toft (66.)

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen, Morten Rasmussen, Nabil Aslam, Anders Nøhr

Martin Spelmann, Martin Retov, Janus Drachmann, Jeppe Mehl

Henrik Toft, André Bjerregaard

Indskiftninger, AC Horsens:

56. Troels Kløve (Jeppe Mehl)

66. Steffen Kielstrup (Henrik Toft)

75. Thomas Kortegaard (Anders Nøhr)

Advarsler, AC Horsens:

29. Henrik Toft

35. Janus Drachmann

40. Morten Rasmussen

42. Martin Retov

54. Jeppe Mehl

85. Thomas Kortegaard

Randers FC:

David Ousted

Johnny Thomsen, Remco van der Schaaf, Mads Fenger, Chris Sørensen

Jonas Kamper, Tidiane Sane, Christian Keller, Alexander Fischer

Nicolai Brock-Madsen, Ronnie Schwartz

Indskiftninger, Randers FC:

70. Charlie Davies (Nicolai Brock-Madsen)

79. Adama Tamboura (Alexander Fischer)

Advarsler, Randers FC:

29. Chris Sørensen

42. Nicolai Brock-Madsen

43. Jonas Kamper

93. Remco van der Schaaf

Tilskuere: 4.065

Dommer: Henrik Nystrup Kragh

Foto: badenfoto.dk