”De Gule” hentede point i Randers


4. november 2012

AC Horsens hentede det ene point i eftermiddagens opgør i Randers, og dermed er ”De Gule” ubesejret i de seneste 10 kampe – inklusiv to pokalkampe. Kampen sluttede 0-0.

AC Horsens kom godt ud af starthullerne i det kronjyske, og der var fine offensive tegninger som da Martin Spelmann brød igennem i højre side og sendte bolden fladt ind foran mål, men bolden havnede desværre ikke hos en gul medspiller. André Bjerregaard fik kampens første store chance efter godt et kvarters spil, da Martin Retov sendte Jude Nworuh af sted med en dyb stikning i venstre side. Nworuh fandt sin angrebsmakker André Bjerregaard, der med en fin førsteberøring fik snydt sin modstander og bragte sig i en glimrende position, men han hamrede desværre bolden langt over mål.

Et minut senere var det hjemmeholdets tur til at græmme sig, da Pierre Boya sendte bolden på stolpen. Fire minutter senere måtte Frederik Rønnow vise klassen på Jonas Kampers friløber. Omkring den halve time havde Jude Nworuh et par afslutninger, men den første manglede power, og den anden strøg over mål.

Randers FC kom bedst ud til 2. halvleg, og i det 52. minut kanonerede Lasse Rise bolden mod kassen, men Frederik Rønnow parerede til hjørnespark, og et minut senere sendte Alexander Fischer bolden lige forbi kassen fra distancen. 10 minutter inde i 2. halvleg resulterede godt gult småspil sig i en udmærket chance for André Bjerregaard, der afsluttede fra kanten af feltet, men det gav ikke Peter Friis Jensen problemer. Peter Friis Jensen spillede hele kampen i stedet for sygdomsramte David Ousted.

Der var chancer i begge ender gennem hele kampen, og efter knap en times spil af 2. halvleg måtte Frederik Rønnow endnu engang vise sine kvaliteter for at redde Alexander Fischers hårde skud. Tre minutter senere måtte Randers-keeperen ud i fuld længde for at nappe Henrik Tofts hovedstød.

André Bjerregaard var på spil igen i det 66. minut, da Lasse Kryger prikkede bolden til ham på det rigtige tidspunkt, men Bjerregaard blev den lille i duellen med Randers-målmanden. Syv minutter før tid kom André Bjerregaard frem til en god chance efter endnu et godt forarbejde af Lasse Kryger, men han sendte det knaldhårde skud lige forbi mål.

Randers FC pressede på i slutminutterne, men kom ikke tættere på end Pierre Boyas hovedstød på stolpen fem minutter før tid.

Janus Drachmann fik problemer med forlåret kort inde i kampen og måtte desværre lade sig udskifte i det 12. minut.

Matchfacts:

Randers FC – AC Horsens 0-0

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Alexander Juel Andersen, Morten Rasmussen, Steffen Kielstrup, Anders Nøhr

Thomas Kortegaard, Martin Retov, Martin Spelmann, Janus Drachmann

André Bjerregaard, Jude Nworuh

Indskiftninger, AC Horsens:

12. Lasse Kryger (Janus Drachmann)

62. Henrik Toft (Jude Nworuh)

81. Troels Kløve (Thomas Kortegaard)

 

Advarsler, AC Horsens:

35. Martin Spelmann

Randers FC:

Peter Friis Jensen

Johnny Thomsen, Mads Fenger, Chris Sørensen, Adama Tamboura

Jonas Kamper, Christian Keller, Tidiane Sane, Alexander Fischer

Lasse Rise, Pierre Boya

Indskiftninger, Randers FC:

68. Oliver Feldballe (Jonas Kamper)

76. Charlie Davies (Lasse Rise)

86. Nicolai Brock-Madsen (Pierre Boya)

 

Advarsler, Randers FC:

40. Chris Sørensen

49. Christian Keller

73. Adama Tamboura

Tilskuere:

4.360

 

Dommer:

Claus Bo Larsen

Klik her for at se mere statistik om kampen.

Foto: badenfoto.dk