De Gule i dødboldhimlen


20. april 2016

AC Horsens gæstede onsdag aften kriseramte Vendsyssel FF, der var uden sejr i de seneste 9 ligakampe. Samtidig var det et formstærkt AC Horsens mandskab, der med en sejr kunne hente sin 5. sejr i træk, og det gjorde De Gule via en sikker 3-0 gevinst.

Dog var det allerede i første minut ved at gå galt for AC Horsens. Peter Nymann mistede bolden, og det gav en friløber til Vendsyssels Brandao, som heldigvis missede den gode mulighed. Få minutter senere havde AC’s Frederik Møller en god skudmulighed, som desværre endte lige på Jesper Christiansen.

Efter 25 minutter kom De Gule i front. En indøvet frisparkskombination blev sendt ind foran mål, og bolden endte ved bageste stang hos Lasse Kryger, der prikkede bolden i mål til 1-0 føring til AC Horsens. Endnu engang gav dødboldene pote for De Gule, om det er set flere gange tidligere i denne sæson - og det skulle ikke blive sidste gang denne onsdag aften i Vendsyssel.

I det 34. minut øgede De Gule føringen til 2-0. Andre Bjerregaard tilkæmpede sig et hjørnespark, og på det scorede Mathias Nielsen ved nærmest at sparke bolden bagover sig selv og ind i fjerneste målhjørne. En superflot scoring og dermed 2-0 til De Gule efter to dødbolde.

Gennem hele kampen leverede De Gule masser af hårdt arbejde over hele banen. Det var med til at stresse Vendsyssel holdet hele tiden, så de aldrig fik ro til at bygge spillet op, og dette var også medvirkende til, at AC Horsens kunne gå til pause med 2-0 føringen i bagagen.

2. halvleg startede med et brag. Allerede efter 2 minutter bragte Kjartan Finnbogason De Gule foran 3-0. Et frispark blev slået mod Lasse Kryger, der bragte bolden på tværs. Her dukkede Finnboagson op, og bragte AC Horsens foran 3-0 med sit 15. sæsonmål.

Målet lukkede reelt kampen. De Gule formåede gennem hele 2. halvleg at afvise Vendsyssels tilnærmelser, og der skete ikke de store højdepunkter resten af kampen. Derfor endte det også med de 3-0 efter dommerens sidste fløjt. Kort før tid havde Bo Henriksen overskud til at sende Alusine Pagal på banen, og dermed blev det debut for Pagal i Bet 25 Ligaen.

Med sejren røg De Gule op på 50 points med kun 3 point op til Bet 25 Ligaens duks Lyngby som AC Horsens gæster på søndag. Samtidig øgedes føringen til Vejle på 4. pladsen til 7 points.

Kampfakta:

Vendsyssel - AC Horsens 0-3 (0-2)

 

Mål:

25. min 0-1 Lasse Kryger

34. min 0-2 Mathias Nielsen

47. min 0-3 Kjartan Finnbogason

 

Startopstillinger:

Vendsyssel:

Jesper Christiansen

Chris Sørensen, Mads Greve, Patrick Bang Nielsen, Rune Frantsen

Søren Henriksen, Simon Okosun, Hallur Hansson, Rene Joensen

Brandao, Bjarke Jacobsen

 

AC Horsens:

Niclas Dannevang

Peter Nymann, Frederik Møller, Bubacarr Sanneh, Mikkel Jespersen,

Conor O’Brien, Mathias Nielsen, Jonas Gemmer, Lasse Kryger

Kjartan Finnbogason, Andre Bjerregaard

 

Udskiftninger:

Vendsyssel:

Bjarke Jacobsen ud - Martin Bergvold ind

Hallur Hansson ud - Christian Overby ind

Rene Joensen ud - Nicolas Bøgild ind

 

AC Horsens:

Kjartan Finnbogason ud - Delphin Tshiembe ind

Mikkel Jespersen ud - Joseph Mensah ind

Andre Bjerregaard ud - Alusine Pagal ind

 

795 tilskuere på Hjørring Stadion