”De Gule” møder Brøndby på The Pink Day


11. april 2012

CASA Arena Horsens danner rammen om søndagens brag mellem AC Horsens og Brøndby.

Begge hold har hentet mange point her i foråret og plejer at spille intense kampe mod hinanden, så der er lagt op til fodboldfest på Langmarksvej.

Dommer Michael Tykgaard fløjter opgøret i gang klokken 18.00, men festen begynder allerede klokken 15.00, hvor Horsens Kommune og AC Horsens sparker The Pink Day – Super Sunday - i gang med aktiviteter bag Flextek Stålreoler Tribunen. Her er der blandt andet mulighed for at møde Giro d’Italias officielle maskot Girbecco, se AC Horsens’ sponsorer dyste mod hinanden i ACH Spin, og der vil være et væld af spændende aktiviteter med italiensk islæt helt frem til en halv time før kickoff.

Fra klokken 15.00 på søndag er der uddeling af 2.000 fribilletter til ståpladser til børn op til 14 år, og der sælges voksenbilletter til samme afsnit. Inde på Familieafsnittet er der også kræset for de yngste fans i Giroens tegn. Horsens Legeland stiller en ekstra hoppeborg til rådighed, så børnene får to hoppeborge at boltre sig i, og de kan også dyste mod hinanden i FIFA på to spilconsoller fra EA Games. For de lækkersultne på Familieafsnittet er der mulighed for at købe lyserøde popcorn og lyserødt candyfloss.

AC Horsens har valgt at markere Horsens som Giro-by ved at spille i lyserøde trøjer på søndag, og klubben håber, at søndagens aktiviteter kombineret med et brag af en kamp kan sende den nuværende stadionrekord i knæ. Det kræver, at vi bliver flere end 8.217 tilskuere på søndag.

Hvis du ikke allerede har købt billet til kampen, så kan du købe en print selv-billet ved at klikke på dette link.

Foto: badenfoto.dk