”De Gule” sejrede i topbrag


3. april 2014

AC Horsens vandt med 2-0 over Hobro IK, og dermed rykkede ”De Gule” tættere på Jonas Dals mandskab, der dog stadig topper NordicBet Ligaen.

Johnny Mølbys mandskab rejste sig i den grad efter søndagens skuffende præstation i Fredericia. Der var meget mere energi i den gule præstation, og boldomgangen var markant bedre end på Monjasa Park.

Martin Retov fik en gylden mulighed for at bringe AC Horsens foran i dagens kamp efter godt 20 minutters spil, da han skulle eksekvere et straffespark begået mod Janus Drachmann, men Jesper Rask nappede forsøget. Kort efter forsøgte Ruben Nygaard sig med et udmærket skud i den anden ende, men Lasse Heinze – der i øvrigt har fødselsdag i dag - var en mur kampen igennem. Efterfølgende havde Jude Nworuh og Jeppe Mehl skud på mål, men det blev ikke for alvor farligt. Hobro pressede på mod pausen, og Tobias Perch-Nielsen sendte et godt skud mod mål i det 28. minut, men Heinze var igen i vejen.

I det 35. minut satte Lasse Kryger sig godt igennem i højresiden og serverede bolden for Janus Drachmann inde foran mål, men desværre tøvede Drachmann i stedet for at trykke af, og derfor løb chancen ud i sandet. Fire minutter senere tyrede Martin Retov en returbold lige forbi kassen.

2. halvleg var en god håndfuld minutter gammel, da Steffen Kielstrup bragte hjemmeholdet foran med 1-0.  Martin Retov sendte et hjørnespark ind foran mål, hvor Erik Marxen snittede bolden, og Steffen Kielstrup forsøgte sig resolut med et saksespark. Det prellede af på overliggeren, men Kielstrup var hurtigt over bolden igen og sendte den i kassen via stolpen.

Et kvarter før tid sprintede André Bjerregaard over en halv banehalvdel og ind i feltet, hvor hans skud blev reddet, og efterfølgende fremtvang han et hjørnespark. Martin Retov gik igen til bolden, og Erik Marxen headede flot bolden i kassen til 2-0.

Gæsterne pressede på for at udligne, og ”De Gule” kom også frem til et par chancer, der kunne have udløst 3-0 målet, men der blev ikke scoret flere mål i dag.

Næste opgave for AC Horsens er pokalkampen mod AaB på Nordjyske Arena onsdag den 9. april klokken 17.45.

Matchfacts:
AC Horsens – Hobro IK 2-0 (0-0)
1-0 Steffen Kielstrup (52.)
2-0 Erik Marxen (76.)

AC Horsens:
Lasse Heinze
Anders Randrup, Sebastien Ibeagha, Frederik Helstrup, Erik Marxen
Martin Retov
Lasse Kryger, Janus Drachmann, Steffen Kielstrup, Jeppe Mehl
Jude Nworuh

Indskiftninger:
66. André Bjerregaard (Jude Nworuh)
86. Thomas Kortegaard (Jeppe Mehl)
88. Troels Kløve (Martin Retov)

Advarsler:
6. Anders Randrup
65. Janus Drachmann

Hobro IK:
Jesper Rask
Jesper Bøge, Anders Egholm, Mads Justesen, Jesper Lauridsen
Tobias Perch-Nielsen, Jonas Damborg, Martin Thomsen, Ruben Nygaard
Mads Jessen
Mads Hvilsom

Indskiftninger:
59. Mathias Bersang Sørensen (Tobias Perch-Nielsen)
74. Kim Elgaard (Ruben Nygaard)
74. Jeppe Grønning (Jonas Damborg)

Advarsler:
7. Anders Egholm
73. Mads Hvilsom

Tilskuere:
2.265

Man of the match:
Steffen Kielstrup

Dommer:
Jakob Kehlet

Foto: badenfoto.dk