Debut til Jørgensen, Asp, Kruse og Førby udløser talentbonus


23. oktober 2019

Den 4. september vandt AC Horsens med 2-0 over Boldklubben Union på Genforeningspladsen, og dermed avancerede ”de gule” til tredje runde af Sydbank Pokalen.

Manager Bo Henriksen havde valgt at give debut til Frederik Jørgensen, der startede på banen som højre back, og undervejs var der også debut til David Kruse, Mark Asp og William Førby, der alle kom på banen i 2. halvleg.

Frederik Jørgensen, Mark Asp, David Kruse og William Førby spiller alle på AC Horsens’ U19-hold, og deres debut udløser en kontant talentbonus fra AC Horsens’ gode og mangeårige samarbejdspartner Atria Danmark, der blandt andet producerer og markedsfører 3-Stjernet og også har Aalbæk Specialiteter i det brede sortiment.

Talentbonussen er indbygget i sponsoraftalen, og marketingchef Bjarne Siersbæk fra Atria Danmark glæder sig over, at talentfulde AC Horsens-spillere fra klubbens akademi igen har fået debut for førsteholdet.

- Vi kan som hovedsponsor for AC Horsens’ talentudvikling kun glæde os over det gode arbejde på klubbens akademi, og det er stort for os, når klubben giver debut til egne talenter. Som en større virksomhed i Horsens føler vi et ansvar for at støtte op om det lokale, og AC Horsens er et stort omdrejningspunkt i området. Vi glæder os allerede til at betale den næste talentbonus, fortæller Bjarne Siersbæk.

Klik her for at læse mere om Atria.