Dejligt skulderklap til Spelmann


6. december 2011

Martin Spelmann har været stærkt spillende i dette efterår og kulminationen kom i dag, hvor han blev udtaget til Ligalandsholdet, der rejser til Thailand i næste måned.

- Det er et dejligt skulderklap og en fed anerkendelse fra landstrænerens side, og nu får jeg en stor mulighed for at vise mig frem for Morten Olsen, der står i spidsen for det hele. Udtagelsen til Ligalandsholdet, vores placering som nummer fire i Superligaen og udsigten til to pokalsemifinaler betyder, at jeg ikke kan bede om en bedre juleferie, lyder det fra Martin Spelmann.

Ligalandsholdet skal blandt andet spille tre kampe og AC Horsens’ midtbanemotor ser frem til udfordringerne i Thailand.

- Min ambition er at få så meget spilletid som muligt i de tre kampe. Det er op til mig selv at gribe chancen og gøre indtryk på trænerteamet, fortæller Spelmann.

Hans stærke efterår for AC Horsens hænger sammen med holdets succes.

- Det har været et sjovt og spændende efterår med stor fokus på Horsens og enkelte spillere, men det har også været hårdt og ferien er tiltrængt. Tidligere drejede det sig om at overleve i AC Horsens, men efteråret har budt på mange positive stimer, som skulle fastholdes og der har været et andet mentalt pres end tidligere. Den øgede positive fokus på AC Horsens og snakken om udtagelsen til Ligalandsholdet har været en ny og spændende verden, fortæller Martin Spelmann og fortsætter:

- Vores gameplan og det stærke hold, vi har fået strikket sammen, gør at de enkelte spillere i højere grad kan træde i karakter og min udtagelse er også holdets fortjeneste.

Foto: badenfoto.dk