Delac: Vi skal nok være klar til sæsonpremieren


9. september 2020

CASA Arena Horsens danner rammen om AC Horsens’ sæsonpremiere i 3F Superligaen, når ”de gule” får besøg af Randers FC, og dommer Jakob A. Sundberg fløjter kampen i gang klokken 14.00.

Kampen byder på debut til cheftræner Jonas Dal, og han kan give debut til Jacob Buus, Thor Lange og Casper Tengstedt, der alle er skiftet til AC Horsens inden denne sæson.

Matej Delac har til gengæld været i AC Horsens siden april 2018, og han kan nok godt stadig huske sin debut for ”de gule”, og for dem der skal hjælpes lidt på vej, så vandt AC Horsens dengang med 2-1 over FC København i Parken, og Delac pillede et straffespark fra Viktor Fischer.

Det er under en måned siden, at det gule trænerteam samlede spillerne for første gang i opstarten, og nu går det altså løs igen.

- Opstarten har været god og lidt usædvanligt, for den har ikke været så lang på grund af ferien, men alle var i god form og havde ikke mistet så meget. Vi skal nok være klar til sæsonpremieren mod Randers FC, smiler Matej Delac.

Det var Bo Henriksen, der stod i spidsen for holdet i den første uges tid, men han blev erstattet af Jonas Dal, der er kommet godt fra start.

- Man kunne se udviklingen i vores spil i slutningen af sidste sæson, hvor vi byggede mere op, og vi har lavet lidt flere justeringer her i opstarten. Det har været positive ændringer, og spillerne har været gode til at tage imod Jonas’ ideer. Det vil selvfølgelig tage tid, før det er helt indarbejdet, men vi bliver gode, fortæller Delac, der nyder samarbejdet med Jonas Dal.

- Han er en rigtig god person, der gerne vil prioritere sammenholdet. Den gode atmosfære betyder meget for os alle sammen, og nu får vi for eksempel morgenmad sammen. Vi skal også blive i klubben til klokken 14.00 hver dag, og det er nyt i forhold til, hvad vi har været vant til, men det styrker os kun, lyder det fra Matej Delac.

Tre point på søndag mod Randers FC vil være en fantastisk start på superligasæsonen.

- Vi spiller altid tætte kampe mod Randers FC, som vi har respekt for, og det er en stærk modstander. Det er altid jævnbyrdigt, og det er få ting, der kommer til at afgøre kampen, så det bedste hold på dagen vinder. Det bliver fantastisk at spille om point igen, og vi går efter alle tre, slutter Matej Delac.

Klik her for at købe billet til premierekampen mod sæsonpremieren.