DM i street soccer


18. maj 2011

DM i street soccer

Så er det nu, børn og unge skal tilmelde sig DBU Street Challenge 2011 - DBUs første officielle Danmarksmesterskab i street soccer.

Semifinalestævnet i Horsens er fra klokken 09.30 til 15.30 ved CASA Arena Horsens søndag den 29. maj. Og der bliver fodbold for alle pengene, når DBU Street Challenge lægger vejen forbi CASA Arena Horsens.

Samme dag spiller AC Horsens sidste hjemmekamp i Superligaen, så der er mulighed for at skabe en regulær fodboldfest. Arrangementet er kommet til i et samarbejde mellem DBU, Horsens Kommune og AC Horsens/HFS.

Alle 13-18-årige piger og drenge kan deltage, og man behøver ikke spille i klub for at være med. På to opstillede street soccer-baner vil op mod 40 hold kæmpe om at vinde deres rækker og kvalificere sig direkte til det store finalestævne på Rådhuspladsen i København den 25. juni.

Uden for banerne bliver der fart over feltet med en masse aktiviteter i stævneområdet, hvor deltagere og tilskuere gratis kan udfordre hinanden i straffespark, skudstyrke, 1 mod 1-kampe og dribeslalom – og naturligvis vinde masser af præmier. Samtidig vil stævneområdet få ekstra energi fra en DJ med de rigtige beats fra The Voice.

Der spilles i U15 (årgang 1996-98) og U18 (årgang 1993-95) for både piger og drenge, og det koster 350 kroner pr. hold at deltage. Tilmeldingen er startet, men der er stadig plads til hold i Horsens – tjek www.dbu.dk/street og tilmeld dig og dine venner.

- Vi glæder os meget til at komme til Horsens og rundt i hele landet med vores turnering og vise både de unge mennesker og fodboldklubberne, at street soccer virkelig er et område, DBU satser på. Gadefodbolden repræsenterer en helt anderledes fodboldkultur, som falder i de unges smag, siger Flemming Jensen, projektleder for DBU Street.

Du kan læse meget mere på www.facebook.com/DBUstreet , hvor du kan tjekke hele turneringsplanen, se fede videoer og få inspiration til street tricks.

Foto: badenfoto.dk