Drost-drøn sikrede point dybt inde i overtiden


3. december 2017

Det lignede en hjemmesejr i Hobro, men indskiftede Oliver Drost ville det anderledes, da han sendte bolden i kassen til 1-1 i det 94. minut.

Det var de gule gæster, der gjorde det absolut bedst i 1. halvleg, og Ayo Simon Okosun havde det bedste forsøg i de første 45 minutter, da han tvang Jesper Rask ud i fuld længde med et velplaceret hovedstød.

Værterne kom anderledes godt ud til 2. halvleg, og Pål Alexander Kirkevold var tæt på at score kampens første mål, men hans skud prellede af på overliggeren og slog ned på den rigtige side af stregen.

Kampens første scoring faldt i det 84. minut, da Jakob Tjørnelund sendte et godt indlæg ind i feltet, hvor store Rasmus Minor Petersen satte panden på, og bolden strøg i nettet via stolpen. I den anden ende havde Kjartan Finnbogason ikke heldet med sig, da han kanonerede bolden på overliggeren.

Uret havde passeret de 93 minutter, da Mikkel Mena Qvist kastede langt ind mod Hobro-feltet. Bolden blev dirigeret videre til Tobias Arndal, der ikke fik ordentligt ram på den, og den røg videre ud til Oliver Drost, som resolut huggede bolden ind bag en sagesløs Jesper Rask til stor jubel for spillere, fans og AC-bænken.

AC Horsens sætter punktum for efterårssæsonen med hjemmekampen mod SønderjyskE fredag den 8. december klokken 19.00. Klik her for at købe print selv-billet til kampen. AC Horsens' sæsonkortholdere har mulighed for at hente to ekstra billetter til kampen mod SønderjyskE.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret.

Her kan du læse, hvad bold.dk har skrevet om opgøret.

Hobro – AC Horsens 1-1 (0-0)
1-0 Rasmus Minor Petersen (84.)
1-1 Oliver Drost (90.)

AC Horsens: Joronen, Thychosen, Tshiembe, Ludwig, Kortegaard (Drost, 86.), Nymann (Arndal, 65.), Okosun, Thorsen, Qvist, Kryger, Finnbogason.

Hobro: Rask, Gotfredsen (Tjørnelund, 38.), Amankwah, Petersen, Kopplin, Olsen (Mikkelsen, 46.), Brix-Damborg, Hammershøj-Mistrati, Babayan, Kirkevold, Antipas (Grønning, 74.).

Advarsel, AC Horsens: Nymann (62.), Drost (90.)

Advarsel, Hobro: Kopplin (29.), Hammershøj-Mistrati (47.)

Tilskuere: 1.802

Dommer: Peter Kjærsgaard

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.