Dyre minutter for AC Horsens


27. august 2012

AC Horsens måtte her til aften indkassere et 1-4 nederlag på CASA Arena Horsens, og AGF’s Aron Jóhannsson kom i centrum, da han reelt afgjorde kampen med tre mål på knap fire minutter i 1. halvleg. Den islandske angriber scorede også sit holds sidste mål kort inde i 2. halvleg. Kenan Hajdarevic pyntede på resultatet 10 minutter før slutfløjtet.

Det begyndte ellers ganske jævnbyrdigt på CASA Arena Horsens, hvor AGF godt nok kom frem til kampens første chance i det tredje minut, men Aron Jóhannsson var endnu ikke varm, og Frederik Rønnow klarede forsøget.

AC Horsens’ første forsøg stod Thomas Kortegaard for, da han sendte et frispark mod mål. Bolden blev rettet af og strøg på den forkerte side af stolpen og til hjørnespark. Efter knap en halv times spil begyndte AGF’s offensiv at gøre ondt på ”De Gule”, og i det 25. minut kom den første advarsel, da et indlæg fra venstre side passerede gennem feltet og landede hos Stephan Petersen, der dog måtte se sin afslutning ramme Thomas Kortegaard og stryge til hjørnespark. Stephan Petersen var også i afslutterens rolle på hjørnesparket, som han headede over fra sin position ved bageste stang. To minutter senere havnede endnu et indlæg for fødderne af Stephan Petersen, men han afsluttede langt over mål. Efter godt en halv times spil gik den så ikke længere. Et fladt indlæg blev sendt ind foran mål til Aron Jóhannsson, der sikkert scorede til 1-0. Et minut senere blev der smidt endnu et indlæg ind foran mål, hvor Stephan Petersen resolut afsluttede, men bolden røg på tværs, og her dukkede Aron Jóhannsson igen op og sparkede bolden i netmaskerne.

En hård skæbne for AC Horsens, men det blev endnu værre, for Aron Jóhannsson satte punktum for fire gule rædselsminutter, da han sendte en tværaflevering fra Stephan Petersen ind bag Frederik Rønnow i det 36. minut.

En skidt halvleg fra AC Horsens’ side, og starten på 2. halvleg blev ikke meget bedre. Casper Sloth blev fældet i feltet et par minutter inde i 2. halvleg, og Aron Jóhannsson satte straffesparket ind bag Frederik Rønnow, der ellers havde valgt den rigtige side.

Der var langt mellem de opløftende, gule momenter, men Kenan Hajdarevic havde da trods alt et forsøg i det 57. minut, da en omstilling lidt tilfældigt landede hos ham, men afslutningen strøg forbi mål. AGF’s Stephan Petersen var tæt på at udbygge føringen efter godt en times spil, da han løb en dybdebold op og lobbede over Frederik Rønnow, men bolden prellede af på overliggeren.

Kenan Hajdarevic reducerede til 1-4 i det 81. minut, men mere skete der ikke i kampen.

Nederlaget betyder, at AC Horsens nu er på niendepladsen i Superligaen med otte point – samme pointantal som AGF og FC Midtjylland har på henholdsvis syvende- og ottendepladsen.

Matchfacts:

AC Horsens – AGF 1-4 (0-3)

0-1 Aron Jóhannsson (32.)

0-2 Aron Jóhannsson (33.)

0-3 Aron Jóhannsson (36.)

0-4 Aron Jóhannsson (48.)

1-4 Kenan Hajdarevic (81.)

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Anders Nøhr, Morten Rasmussen, Mads Agesen, Thomas Kortegaard

Troels Kløve, Janus Drachmann, Steffen Kielstrup, Jeppe Mehl

Martin Spelmann, Henrik Toft

Indskiftninger, AC Horsens:

36. Kenan Hajdarevic (Martin Spelmann)

44. Nabil Aslam (Mads Agesen)

67. Henrik Smedegaard (Steffen Kielstrup)

Advarsler, AC Horsens:

41. Morten Rasmussen

65. Steffen Kielstrup

AGF:

Steffen Rasmussen

Mikkel Kirkeskov, Petri Pasanen, Anders Kure, Adam Eckersley

Stephan Petersen, Hjalte Nørregaard, Casper Sloth, Stephan Petersen

Aron Jóhannsson, David Devdariani

Indskiftninger, AGF:

64. Emil Scheel (David Devdariani)

68. Morten Moldskred (Aron Jóhannsson)

75. Edafe Egbedi (Stephan Petersen)

Advarsler, AGF:

60. Adam Eckersley

63. Stephan Petersen

Tilskuere: 4.079

Man of the match: Steffen Kielstrup

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

Foto: badenfoto.dk