Dystre udsigter for Agesen


7. juli 2011

Mads Agesen skiftede fra FC Fredericia til AC Horsens for 10 måneder siden og han fik en rigtig god start, men det er desværre kun blevet til 15 kampe for ”De Gule”. En knæskade har nemlig sat en foreløbig stopper for flere kampe i den gule trøje og der er ikke udsigt til bedring, så nu skal han tjekkes af lægen igen.

- Lige nu er jeg langt væk fra at være med på træningsbanen og det er hverken holdbart for klubben eller jeg. Vi har forsøgt at få bugt med betændelsen i knæet, men det er ikke lykkedes og det forsvinder ikke trods en lang pause. I stedet virker det som om, at betændelsen flytter sig. Nu skal jeg til læge igen på søndag og næste skridt kan være at få lagt en blokade. Det vil fjerne betændelsen, men derefter skal der arbejdes på at gøre senen stærk, så der venter en lang pause, fortæller Mads Agesen.

AC Horsens’ fysioterapeut Uffe A. Hansen vurderer, at forsvarsklippen først kan indgå i den normale træning igen efter jul, hvis han skal have lagt en blokade.

- Det er sindssygt frustrerende at få sådan en skade efter en forholdsvis god start i klubben. Jeg havde mulighed for at tage mere ansvar, da Andreas Augustsson skiftede til Elfsborg, men jeg har ikke spillet kampe siden. I stedet har jeg tilbragt en masse tid i fitness. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og det er vildt frustrerende, for jeg har næsten aldrig været skadet. Jeg har ikke noget mål om, at jeg skal spille igen inden en vis periode – nu gælder det bare om at blive 100 procent klar igen, understreger Mads Agesen.