Efterårsstatus fra Frederik Rønnow


7. januar 2012

Hvordan vil du karakterisere efteråret?

”Hvis man ser på vores efterårssæson, synes jeg den har været rigtig god. Især vores afslutning på sæsonen, hvor vi får tre point både i Brøndby og Lyngby samt kvalificerer os til semifinalen i pokalen, gør at vi nu går et rigtig spændende forår i møde. Vi ligger pt. nr. fire i ligaen og, hvis vi kan ramme samme niveau i foråret, kan vi spille med hvor det er rigtig sjovt. ”

Hvilken spiller vil du pege på som efterårets AC-profil?

”Man kan jo ikke komme udenom, at Gil har været rigtig god i efteråret. Han har haft den selvtillid, der gør at han sparker det meste ind. Men hvis man kigger på den anden ende af holdet, synes jeg Molle har spillet et rigtig godt efterår. Han er blevet rykket ind i midterforsvaret, hvor han har gjort det rigtig stærkt. ”

Hvad er dine sportslige forventninger til foråret?

”Som jeg har været lidt inde på, går vi et rigtig spændende forår i møde. Jeg forventer, at vi kan spille med blandt nogle af de øverste hold i ligaen. Det er meget tæt i toppen, hvis vi ser bort fra FCK og til dels FCN, der er stukket af sted. Men jeg håber da på vi kan spille med om de sjove pladser. Mht. pokalen har vi trukket HB Køge, og det bliver uden tvivl to svære kampe, men hvis vi rammer vores topniveau er vi også i stand til at gå i finalen, og så kan alt ske.”

Hvad skal du lave i juleferien?

”Jeg skal til Gran Canaria med min kæreste, og så ellers bare slappe lidt af.”

Foto: badenfoto.dk