Efterårsstatus fra Jeppe Mehl


29. december 2011

Hvordan vil du karakterisere efteråret?

”Det har været et fantastisk efterår. Der har selvfølgelig været en lille nedadgående periode pointmæssigt, men det er noget alle klubber kommer ud for. Alt i alt har det været super og der venter os et utrolig spændende forår med pokalsemifinaler, og ja så ligger vi nummer 4 i ligaen hvilket også må siges at være godkendt, men samtidig skal vi ikke stille os tilfredse med det. Vi skal arbejde videre med tingene. Det var også vigtigt for os at slutte efterårssæsonen godt af med to sejre i ligaen.”

 Hvilken spiller vil du pege på som efterårets AC-profil?

”Jeg synes, der har været flere om buddet, men jeg vil nævne to, der har gjort det rigtig godt og det Spelmann og Gil.  Den ene med super energi og arbejdsraseri, og den anden er topscorer i Superligaen.”

Hvad er dine sportslige forventninger til foråret? 

”Mine forventninger er, at vi fortsætter med den udvikling vi har gang i og etablerer os som et godt superligahold. Jeg forventer også, vi fortsætter med at hente en masse point, så det skal blive rigtig spændende at se, om vi kan spille med om de sjove placeringer i slutningen af foråret. Derudover forventer jeg også, at vi spiller os i en pokalfinale. Selvom vi er oppe imod en god modstander tror jeg på en stor dag for alle i og omkring Horsens, når der skal spilles pokalfinale.”

Hvad skal du lave i juleferien?

”Min juleferie kommer til at bestå af besøg hos familie og venner og så ellers bare nyde man har lidt ferie.”

Foto: badenfoto.dk