Efterårsstatus fra Mads Agesen


30. december 2011

Hvordan vil du karakterisere efteråret?

”Personligt har det jo mildest talt været et mareridt og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har tilbragt meget tid i et fitnesscenter, og det eneste man hver dag ønsker at stå op til er at gå på træningsbanen og kunne give sig 100 %. Men ser frem til forhåbentligt at kunne starte op med de andre holdkammerater efter nytår. Mht. holdets præstation så er det til UG + kryds og slange. Når man ser på vores trups bredde og de skader vi har haft undervejs, så er det et imponerende efterår gutterne har leveret. En nuværende 4. plads og semifinale i pokalen siger vel det hele. ”

Hvilken spiller vil du pege på som efterårets AC-profil?

”Der er vel mange som falder i øjnene. Gil er topscorer i ligaen, Mehl har på kun et halvt år formået at blive stamspiller og en stor profil, Molle er trådt ind i midterforsvaret og har klart været i vores top 3 set over hele efteråret og Spel er udtaget til Ligalandsholdet pga. sine imponerende præstationer. Men jeg peger på vores anfører Lodberg. Imponerende at han stadig holder et så højt niveau efter for kun et år siden at være blevet flyttet ned i midterforsvaret og han har styret holdet med hård og fast hånd lige siden.”

Hvad er dine sportslige forventninger til foråret?

”At komme hurtigt i gang efter min skade. At få bevist overfor trænerne at jeg stadig er en del af holdet og en mand, der skal satses på. Mit personlige mål er at få lidt minutter i træningskampene på træningslejren i Tyrkiet til februar. Holdet skal helt sikkert gå efter at holde fast i den flotte placering vi har nu og så naturligvis arbejde for at slå HB Køge ud i semifinalen og stå i pokalfinalen Kristi Himmelfartsdag den 17. maj.”

Hvad skal du lave i juleferien?

”Jeg skal give den en skalle med både løbe- og styrketræning. Halter jo stadig lidt efter de andre med konditionen, så håber at kunne hente lidt hen over julen og nytåret på den front. Ellers skal jeg hygge med familie, venner og min kæreste. Julen fejres med familien i Thisted og nytår fejres i 4 dage i Berlin med Katrine og 8 venner, så det bliver garanteret stille og rolig. God jul og godt nytår til alle de gule ACH-fans.”

Foto: badenfoto.dk