Efterårsstatus fra Søren Tougaard Jensen


17. december 2011

Hvordan vil du karakterisere efteråret?

”Efteråret har været fyldt med gode holdpræstationer, og har vel været en af de bedste halvsæsoner i AC’s historie. Især sejrene over OB, Brøndby og FCK siger en del om vores efterår. Personligt har jeg været rigtig glad for at komme til AC. Desværre har min første halvsæson i AC været præget af svingende præstationer og en drilsk skade jeg har kæmpet med.”

Hvilken spiller vil du pege på som efterårets AC-profil?

”Der er været flere spillere der har strålet i efteråret, men jeg må pege på Gilberto Macena. Han har i alle kampe været udfordrende, nærgående og skarp foran målet, hvilket har gjort ham til topscorer i ligaen.”

Hvad er dine sportslige forventninger til foråret?

”Vi har spillet os i en fantastisk situation, med en 4. plads i ligaen og en semifinaleplads i pokalturneringen. Det håber jeg selvfølgelig, at vi kan udnytte til at spille os i en europæisk turnering i næste sæson. Personligt håber jeg, at jeg kan bidrage med mere til holdet i foråret, end tilfældet var her i efteråret.”

Hvad skal du lave i juleferien?

”Jeg skal komme mig over den ankelskade, jeg har så jeg hurtig som muligt, så jeg kan komme i gang med løbetræningen. Derfor har jeg også valgt at blive i Danmark i ferien. Jeg har samtidig nogle eksamener der skal læses til.”

Foto: badenfoto.dk