Efterårsstatus fra Thomas Kortegaard


24. december 2011

Hvordan vil du karakterisere efteråret?

”For holdet har det været et super efterår, en placering som nummer 4 i ligaen og pokalsemifinale i vente må siges at være fantastisk. Der er blevet spillet rigtig god fodbold i mange kampe og lavet en masse mål.” 

Hvilken spiller vil du pege på som efterårets AC-profil?

”Det er mange om buddet i år, men jeg vil fremhæve nogle stykker. Gilberto, topscorer i ligaen. Han har spillet på et højt niveau i mange kampe og scoret fantastiske mål. Jeg husker specielt et mål mod OB på CASA Arena Horsens, hvor han var alene mod tre OB´er på en banehalvdel. Gil lavede en kropsfinte, løb fra dem og bankede den i kassen. Klasse! Spelmann. Han har udvist en helt utrolig energi i alle kampene, arbejdet hårdt og scoret tre mål. Kronet med en fortjent ligalandsholdsplads. Morten Rasmussen. ”Russeren fra Glostrup” dribler man ikke bare sådan forbi. Han har i mine øjne været en god mand i midterforsvaret og spillet godt i mange kampe.”

Hvad er dine sportslige forventninger til foråret?

”Jeg forventer, at holdet præsterer på minimum samme niveau som i efteråret. Resultatmålet for foråret må være pokalfinale, og en placering i top 5. Jeg syntes vi har holdet til det. Efteråret har for mig været meget plaget af skader, så mine personlige forventninger er, at jeg bliver 100% fit og klar til kamp. Og derfra kæmper mig tilbage i start 11´eren. 

Hvad skal du lave i juleferien?

”Min juleferie skal bruges til at træne op til træningsstart den 9. januar. Jeg har lidt at indhente i forhold til de andre pga. den skade jeg fik mod OB den 19/11. Når det er sagt trænger mit hoved til ferie. Jeg glæder mig til at se familie og venner, som jeg ikke ser så ofte i hverdagen.”

Foto: badenfoto.dk