Ejendomsmæglere vil udklække flere superligaspillere


4. september 2020

AC Horsens har stor brandværdi for Horsens, og ifølge lokale ejendomsmæglere er gevinsterne store, hvis flere vælger at støtte økonomisk op omkring klubben.

-Vi skal udklække flere talenter i Horsens og vi skal bruge fodbolden til at brande vores by.

Sådan lyder det fra en række ejendomsmæglere i Horsens, hvor Nybolig Horsens og erhvervsmæglerfirmaet Nordicals nu tager skridtet videre for at skabe endnu bedre betingelser for at få Horsens på fodboldlandkortet.

Ud over en mangeårig økonomisk hjælp fra ejendomsmæglerne via diverse sponsorater har Nordicals og Nybolig Horsens nu valgt at forlænge deres hjertesponsorat for yderligere et år.

-Hjertesponsoratet er betydeligt og vigtigt for os, da det bakker op om talentudviklingen i Horsens, og vi håber dermed, at det kan resultere i flere fremtidige superligaspillere af egen avl, hvor senest Jeppe Kjær er blevet solgt til storklubben Ajax, siger indehaver af Nybolig Horsens, Flemming Thykjær.

Det er Flemming Thykjær og Jens Jensen fra Nybolig Horsens samt Bo Pinholt fra Nordicals, der står bag hjertesponsoratet, og deres hjerter brænder for byens superligaklub. De håber også, at deres bidrag kan være med til at brande Horsens og sætte byen på landkortet, så flere får øjnene op for dens kvaliteter.

-Vi lever af at sælge boliger og rådgiver folk, når de skal skifte bolig, og jo mere vi kan brande vores by, så folk andre steder lægger mærke til os, des større er chancen for at tiltrække nye indbyggere, siger Jens Jensen.

Det mangeårige, loyale samarbejde med AC Horsens forventer trioen vil fortsætte i fremtiden, men de har også en appel til resten af byens erhvervsliv.

-For fodbold på superliganiveau kommer vi ikke uden om, at økonomi er en afgørende faktor, og vi får alle sammen meget igen, når det går godt for vores klub. Derfor håber jeg, at flere vil følge trop og overveje at støtte klubben, så vi kan fastholde det høje niveau og udklække endnu flere topspillere, som kan være ambassadører for Horsens, siger Bo Pinholt.

Klik her for at læse mere om Nordicals.

Klik her for at læse mere om Nybolig Horsens.