Ekstra visitationszoner på søndag


11. marts 2019

AC Horsens runder grundspillet af med hjemmekampen mod Brøndby IF søndag den 17. marts klokken 17.00, og billetsalget er i gang.

Der er mulighed for at købe billetter på Nordtribunen og Østtribunen, og prisen er 100 kroner for voksne og 60 kroner for børn, studerende og pensionister, hvis man køber sin billet online eller via AC Horsens’ app (billetter kan scannes direkte via smartphone ved indgangsmøllen).

Jf. kendelse fra Fodboldens Appelinstans fra den 20. september 2018 er Brøndby IF blevet frataget retten til at have et udebaneafsnit på CASA Arena Horsens den 17. marts, og det bliver således en kamp uden Brøndby-fans på tribunerne.

- Der vil ikke være et sektioneret udebaneafsnit til kampen, og der vil være ekstra visitationszoner, hvor Brøndbys fans vil blive afvist. Det er ikke tilladt at bære synlige kendetegn til støtte for Brøndby som for eksempel trøjer, halstørklæder, flag, kasketter eller lignende på stadion den dag, og vi vil gerne henstille til, at Brøndbys fans slet ikke køber billet til kampen, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Informationen åbner normalt en time før kampstart, men den 17. marts er AC Horsens klar til at sælge billetter fra klokken 15.00.

- Vi har også valgt at åbne portene tidligere, så tilskuerne kan komme ind på tribunerne allerede fra klokken 15.30, og vi vil gerne opfordre til at købe billet online, så man hopper over billetkøen og kan gå direkte ind på sin plads, lyder det fra Kristian Nielsen.

Klik her for at læse ordensreglementet på CASA Arena Horsens.

Klik her for at købe billet til kampen mellem AC Horsens og Brøndby IF