Endelig! Superligabolden ruller igen


8. februar 2019

Ventetiden har været lang, og det er bare ikke det samme med træningskampe, men nu ruller superligabolden endelig igen, når AGF og Esbjerg fB sparker forårssæsonen i gang fredag den 8. februar klokken 19.00.

AC Horsens har overvintret på en ottendeplads, men midterfeltet er tæt, og der skal ikke mange point på kontoen, før man rykker i tabellen. Der er således kun tre point op til Brøndby på tredjepladsen, men også kun tre point ned til AGF på 10. pladsen.

”De gule” tager hul på sidste halvdel af sæsonen på DS Arena, hvor Hobro IK tager imod på søndag den 10. februar klokken 12.00, og der venter et brag af et opgør mod et hjemmehold, der vil gøre alt for at ramme den stime, der kan få dem væk fra sidstepladsen. Forhåbentlig tager mange gule fans turen til Hobro for at hjælpe AC Horsens-spillerne, og der har været fin opbakning til udebaneturen. Klik her for at købe billet til turen.

Forårets første hjemmekamp venter søndag den 17. februar klokken 12.00, når Vendsyssel FF gæster CASA Arena Horsens, og ugen efter kommer OB på besøg. Klik her for at købe billet til hjemmekampene mod Vendsyssel og OB.

Marts skydes i gang med to udekampe mod henholdsvis Esbjerg fB og Randers FC lørdag den 2. marts klokken 16.00 og søndag den 10. marts klokken 12.00. Grundspillet rundes af med hjemmekampen mod Brøndby IF søndag den 17. marts klokken 17.00.

Klik her for at se hele kampprogrammet.