Er du AC Horsens’ nye SLO og fankoordinator?


13. marts 2019

AC Horsens søger pr. 1. maj 2019 en administrativt sikker og udadvendt fankoordinator og SLO til udvikling af klubbens projekter omkring fankultur på stadion og i byen, koordinering og sikkerhed.

Om stillingen og forventninger til ansøgere:

En stor del af stillingen indebærer betjening af fans, modstanderklubber og sikkerhedsniveau, hvor et tæt og godt servicerende samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere er en forudsætning. Samtidig ønsker vi at udvikle tilbud og projekter til vores publikum og fans, som på sigt inddrager byen mere i fodboldkampene og gør det til en total oplevelse at se fodbold på et fyldt stadion.

Det forventes, at du har kendskab til fankulturen i AC Horsens, og det er en fordel at kende til byen, klubbens historie og sponsorer.

I AC Horsens forsøger vi altid at udvikle vores fankultur til et meget højere niveau, så en grundlæggende iderigdom og kreativitet er også en forudsætning, og det er vigtigt, at du er udadvendt kommunikerende, opsøgende og positiv i din indstilling til arbejdet.

Det praktiske:

Du bliver en del af en organisation med 15 halv- og fuldtidsmedarbejdere og vil indgå i det afviklende kampteam i organisationen under vores HR og udviklingsleder.

Arbejdstiden er på fuld tid, og der må påregnes en del arbejde om aftenen og i weekender i forbindelse med afvikling af kampe og projekter.

Stillingen som SLO og fankoordinator omfatter:

Ansvarlig for koordineringen af udebaneture

Koordinere arrangementer og projekter sammen med fanklubben og andre aktører i byen

Udvikle og gennemføre fanstrategi, der skal udvikle vores fankultur i byen

Sælge sæsonkort/fanklubmedlemskaber i forbindelse med det opsøgende arbejde.

Kommerciel ansvarlig overfor samarbejdsklubber og ambassadører

Etablering af stemningsgrupper og fanzoneområder på stadion.

Kontakt til fangrupper og koordinering af samme til kampe.

Koordinering af sikkerhed i samarbejde med stadionansvarlige og sikkerhedschefer

Kontakt til de andre superligaklubbers SLO´er og sikkerhedschefer

Medvirke ved opgaver, som udføres før, under og efter selskabets hjemmekampe og events, samt i familieafsnittet.

Lønnen forhandles på baggrund af kvalifikationer.

Ansøgningsfrist d. 20. marts 2019 – ansøgning, CV samt relevante dokumenter sendes til HR Chef Franka Abrahamsen på fa@achorsens.dk. Ønsket start: 1. maj 2019.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakt HR-chef Franka Birn-Abrahamsen på mail fa@achorsens.dk eller mobil  21546536.