Er du bedst til at finde løsningerne til kunderne? AC Horsens søger salgschef


15. marts 2021

Har du en passion for fodbold, sport og underholdning? Kan du finde nye måder at tilføre værdi til et sponsorat? Har du mod på et udfordrende job med meget stor indflydelse?

Vil du være med til at skabe værdi i en af Danmarks bedste fodboldklubber.

Er du den rette kandidat som salgschef – dog med mere fokus på salg end på chef.

Du vil opleve stor succes, når du kan tegne nye og gentegne eksisterende sponsorater.

Du får ansvaret for at skabe værdi for AC Horsens og vores samarbejdspartnere.

Vi forventer at du kommer ud over rampen og får skabt de gode salg og meget gerne udover kommunegrænsen.

Dine opgaver er bl.a.
Deltagelse og drivkraft i AC Horsens handelsnetværk og tilrettelæggelse af aktiviteter

Fastlægge salgs-mål og opfølgning på salgsbudget.

Finde nye måder, hvor vi kan give kunderne værdi af deres sponsorat i AC Horsens

Månedlig salgsrapportering til direktør og økonomiansvarlig

Din profil som vores nye sælger
En stor del af jobbet er at "netværke" og hele tiden have en finger på pulsen i Horsens erhvervsliv, så du er først ude hos nye virksomheder. Desuden er det vigtigt, at du har en økonomisk ansvarlig tilgang til driften og at du får skabt et succesfuldt samarbejde med os i Teams i AC Horsens.

AC Horsens værdier er sammenhold, ydmyghed og hårdt arbejde. Som person kan du genkende dig selv i disse værdier, samt være positiv og have en imødekommende tilgang til kollegaer og opgaver.

Du er en teamplayer, men kan drive dig selv, for du vil få stor frihed under ansvar. Du kan godt li’ når det går stærkt og du har store ambitioner for dig selv og AC Horsens.

Du er erfaren indenfor salg og har arbejdet med salg og salgsledelse i mange år. Du har en tillidsskabende karakter og kan navigere på mange planer – både når det store salg skal landes, såvel som når det lige så vigtige og mindre salg skal hives om bord i AC Horsens.

Du tilbydes
Udover en masse oplevelser med fodbold, og anden underholdning, er der fast månedsløn. Hertil kommer pensionsordning og fri mobiltelefon. Du får kørselsgodtgørelse efter statens takster, når du kører i firmaets tjeneste. 

Din nye sportsplads
AC Horsens arbejder med et Superliga-setup. Du kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer, som brænder for AC Horsens og klubbens værdier. Du behøver ikke fra start af være fan af AC Horsens, men det bliver du, når du oplever den passion som driver os alle i klubben.

Interesseret?
Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte HR- og Udviklingsansvarlig Dan Monrad på telefon 20 72 10 42.

For at komme i betragtning til dette job, skal du sende motiveret ansøgning, samt CV til Job@achorsens.dk

Ansøgningsfristen er 24. marts 2021

Vi glæder os til at høre fra dig.

Foto: Charlotte Adsbøl