Erhan Mašović udtaget til det serbiske U21-landshold


23. august 2019

Den serbiske U21-landstræner har endnu engang sendt bud efter Erhan Mašović, der er en rutineret herre i landsholdssammenhæng.

Erhan Mašović har spillet 13 kampe for U21-landsholdet, og han kan snart skrive yderligere to på sit CV, for Serbien skal møde Rusland i Saransk den 6. september og Letland hjemme i Novi Sad den 10. september.

- Det er altid en glæde at spille for landsholdet og repræsentere sit land, og der venter os en svær opgave mod Rusland, der har gode angribere og spiller på et fyldt stadion. Letland kender jeg ikke så godt, men jeg tror på, at vi kan vinde den kamp, fortæller Erhan Mašović og fortsætter:

- Vi har et rigtig godt hold med spillere fra Fiorentina, Eintracht Frankfurt, Anderlecht og andre gode klubber i Europa, lyder det fra Erhan Mašović.

Det er en måned siden, han blev hentet til AC Horsens på en lejeaftale fra Club Brugge, og senest fik han 45 minutters spilletid mod AGF i mandags.

- Jeg føler mig som en del af en familie i AC Horsens, og det er dejligt at se mine holdkammerater hver det. Det er nogle gode drenge, og jeg er glad for at være her, siger Erhan Mašović.

Han har i alt spillet 48 ungdomslandskampe Serbien.