eSuperliga: AC Horsens indgår aftale med Palermo-spiller


20. september 2019

AC Horsens har sat holdet og er klar til den kommende sæson i eSuperligaen, der bliver den tredje af slagsen.

Legind, Ralle og Jenner er klar til endnu en sæson i den gule trøje, og de får selskab af Jeppe Kobberholm, der spillede for FC Midtjylland i sidste sæson.

Jeppe Kobberholm blev student sidste år og vil blandt andet bruge dette år på at se, hvad FIFA-karrieren kan føre til.

- Min kontrakt med FC Midtjylland udløb efter sidste sæson, så jeg var på udkig efter en ny klub, og jeg er glad for, at jeg skal repræsentere AC Horsens, hvor jeg kommer til at spille sammen med Legind, der er en af mine gode venner. Vi får et rigtig godt hold, fortæller Jeppe Kobberholm.

Han beskriver sig selv om spiller, der er god til at tilpasse sig de enkelte situationer, og han er god til at lære de forskellige metaer, så han kan afgøre kampene.

Han begyndte at spille som syv-årig i 2005.

- Dengang var det bare hygge, men jeg deltog i min første FIFA-turnering i 2013. Siden har jeg deltaget i et par turneringer om året indtil sidste år, hvor jeg for alvor kom ind i det. Jeg kvalificerede mig til eChampions League, og det var min første turnering uden for Danmark, så det var stort, fortæller Jeppe Kobberholm.

Sideløbende med AC Horsens skal han repræsentere den italienske klub Palermo, der starter et helt nye esportsprojekt op.