eSuperliga: Ralle, Legind og JeppeLK skal forsvare de gule farver


14. oktober 2020

AC Horsens har holdet på plads til den kommende sæson i eSuperligaen, og det bliver endnu engang Ralle, Legind og Jeppe LK, der skal repræsentere AC Horsens.

De tre spillere kommer med masser af erfaring fra FIFA-scenen, og finalesejren i sæson tre på hjemmebane i Forum Horsens er selvfølgelig det foreløbige højdepunkt for ”de gule” i eSuperligaen.

Ralle, Legind og JeppeLK ser frem til endnu en sæson i den gule trøje.

- Det er fedt at være en del af eSuperligaen, for der er en fed struktur og et fedt community, der giver store oplevelser, og vi har det fint indbyrdes med spillerne på de andre hold. Det bliver fedt at konkurrere igen, fortæller Ralle.

Drengene har et rigtig godt sammenhold, og det er en af styrkerne, der skal skaffe sejre til AC Horsens.

- Fællesskabet er en af vores styrker, for vi har det godt sammen på og uden for banen, og vi stoler på hinanden før, under og efter kampene, og det giver en vis tryghed, fortæller Jeppe LK.

Der er ingen tvivl om den sportslige målsætning hos de tre drenge.

- VI går selvfølgelig efter at komme i top 8, så vi kvalificerer os til Finals. Hvis det lykkes, så kan alt ske, lyder det fra Legind.

De har allerede spillet FIFA 21 i rigtig mange timer, og det er også nødvendigt for at få de nye elementer ind under huden, inden det bliver alvor.

- Jeg er ved at få fornemmelsen af FIFA 21. Meget af det samme fra FIFA 20 går igen i FIFA 21, men tempoet er umiddelbart skruet lidt ned, og i angrebet tager de offensive spillere bedre løb, hvilket åbner mere op i forsvaret. Umiddelbart er det en forbedring i forhold til FIFA 20, og vi glæder os til den kommende sæson, forklarer Legind.