Et point i Viborg var for lidt


10. november 2014

Træner Bo Henriksen udtalte op til mandagens kamp mod Viborg, at spillerne skulle have skidt på knæene efter kampen på Energi Viborg Arena. Det må spillerne have fået for alle mand leverede en stor fighterindsats med stor løbevillighed og hårdhed i nærkampene. Desværre rakte det kun til 1 point efter 1-1 resultatet ved slutfløjt, men det kunne nedrykkerne fra Viborg være mest tilfredse med.

På grund af karantæne til Sonni Nattestad og Mathias Nielsen var der i startopstillingen blevet plads til nytilkomne Bubacarr Sanneh. Buba leverede en super præstation som han krydrede med scoringen til 1-1 efter et hjørnespark, så alt i alt en meget lovende debut for Sanneh.

Første halvleg blev en chancerig affære. Allerede efter 9 minutter måtte Jakob Busk hive en fantomredning ud af ærmet på en helflugter fra Jeppe Grønning, men ellers var det mest i Viborgs forsvarszone der var fare på færde. En velspillende Jeppe Mehl bragte flere gange Christoffer Poulsen på venstrebacken på glatis, men desværre udeblev målet fra Mehls fødder.

Stik mod spil og chancer bragte hjemmeholdet sig efter 23 minutter foran. Den tidligere AC Horsens spiller Sebastian Andersen tog chancen langt ude fra, og med et brækkende spark tæt op ad den ene stolpe overlistede han Jakob Busk. En ikke helt fortjent føring på dette tidspunkt.

AC Horsens slog dog hurtigt tilbage, og allerede efter 28 minutter dukkede Bubacarr Sanneh op ved bagstolpen efter et hjørnespark og headede AC Horsens tilbage i matchen med målet til 1-1.

Resten af første halvleg havde AC spillerne flere opløb til gode muligheder, og de fleste gange kom de gode offensive aktioner fra Jeppe Mehl i højresiden. Desværre blev det ved 1-1 ved pauseteen.

Viborg kom mere med i kampen fra anden halvlegs start, og det var hjemmeholdet der præsterede de bedste chancer i det første kvarter efter pausen. Serge Deble havde et par gode muligheder, men uden held foran Jakob Busks mål, og kampen skulle helt hen til de sidste 20 minutter inden AC Horsens igen bed fra sig.

Efter 70 minutter opsnappede Martin Lund bolden fra Viborgs Jeppe Grønning og forsøgte at dreje bolden mod det lange hjørne. Desværre var Peter Friis i Viborg målet vågen og tippede bolden over. 10 minutter senere kom kampens måske største chance til AC Horsens. Troels Kløve erobrede bolden og kom helt alene med Peter Friis, som desværre diskede op med en rigtig god redning.

Kampen bølgede frem og tilbage de sidste minutter, og 5 minutter før tid var det Jakob Busk der blev den store på endnu et godt langskud fra Sebastian Andersen. Herefter var det slut med bombardementet fra begge mandskaber og Bo Henriksens drenge kunne tage hjem til Horsens med det ene point efter en svær udekamp.

 

Matchfacts:

Viborg FF - AC Horsens 1-1 (1-1)

23. 1-0 Sebastian Andersen

28. 1-1 Bubacarr Sanneh

 

Viborg:

Peter Friis

Christoffer Poulsen, Jacob Egeriis, Jide Ogunbiye, Jonas Thorsen

Sebastian Andersen, Jeppe Grønning, Marcel Rømer, Aleksandar Stankov

Jeppe Curth, Serge Deble

 

Indskiftninger:

69. Marcel Rømer ud - Jeff Mensah ind

77. Aleksandar Stankov ud - Antonio Stankov ind

 

Advarsler:

38. Marcel Rømer

52. Christoffer Poulsen

 

AC Horsens:

Jakob Busk

Thomas Kortegaard, Bubacarr Sanneh, Jacob Berthelsen, Frederik Helstrup

Jeppe Mehl, Janus Drachmann, Steffen Kielstrup, Martin Lund

Troels Kløve, Jude Nworuh

 

Indskiftninger:

75. Martin Lund ud - Andre Bjerregaard ind

87. Jude Nworuh ud - Kjartan Henry Finnbogason ind

89. Jeppe Mehl ud - Niclas Balleby ind

 

Advarsler:

29. Martin Lund

 

Tilskuere:

2.803 på Energi Viborg Arena

 

Dommer:

Henning Daugbjerg

 

Foto: badenfoto.dk