EY og AC Horsens fortsætter mangeårigt samarbejde


9. oktober 2019

AC Horsens er godt i gang med gentegning af sponsorater, og der er endnu engang flot opbakning fra erhvervslivet i Horsens og omegn.

EY i Horsens har været en af AC Horsens’ loyale samarbejdspartnere gennem mange år, og partner Uffe Black Jensen har netop sat sin underskrift på en forlængelse af sponsoraftalen.

- Synlighed er et vigtigt parameter for os, og vi får værdifuld eksponering gennem AC Horsens, som vi på en eller anden måde hører sammen med efter så mange års samarbejde. Vi er en del af Handelsnetværket, hvor Morten Klarskov Larsen er vores repræsentant, og vi prioriterer netværket for at skabe kontakter og vise, at vi er en del af Horsens, fortæller Uffe Black Jensen.

EY er repræsenteret med to medarbejdere på CASA Arena Horsens hver eneste gang, ”de gule” spiller på hjemmebane.

- Vi kommer gerne på stadion for at se fodbold og netværke, men historisk set har vi brugt det for lidt overfor kunder og samarbejdspartnere, og det er noget, vi gerne vil prioritere fremadrettet, forklarer Uffe Black Jensen.

Han fremhæver de gode relationer mellem EY og AC Horsens.

- Vi har altid haft et rigtig positivt samarbejde med AC Horsens, og vi har en rigtig fin dialog om tingene. Vi er glade for at støtte klubben og får til gengæld synlighed, netværk og bliver en del af et fællesskab i byen, slutter Uffe Black Jensen.

Klik her for at læse mere om EY i Horsens.