Fanfigurer: Støt AC Horsens og køb fans til CASA Arena Horsens


23. februar 2021

I foråret lancerede AC Horsens og Stibo Complete et samarbejde om produktion og salg af fanfigurer, der skulle monteres på CASA Arena Horsens, og det blev en fin succes med mange skønne figurer på tribunerne.

Nu gentager ”de gule” og Stibo Complete succesen og tilbyder igen køb af fanfigurer.

- Vi var rigtig glade for samarbejdet med Stibo Complete og Superego, der gjorde det muligt at sælge fanfigurer, og jeg er glad for, at de er med på holdet igen. Der skal også lyde en stor tak til de horsensianere, fans, sponsorer og andre virksomheder, der valgte at købe fanfigurer for at støtte os i en svær tid. Vi håber på flot opbakning igen denne gang, så vi kan nyde synet af en fyldt Nordtribune på CASA Arena Horsens, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

AC Horsens sørger for det praktiske i forhold til at sætte skiltene op på tribunen.

Prisen for en fanfigur er 275 kroner, og man skal følge dette link for at bestille og betale: https://fanfigur.stibodirect.com/fan-figur.html

Fanfigurerne, der ikke er afhentet fra sidste gang, bliver sat op på tribunen igen.

Hvis man tidligere har købt og afhentet sin fanfigur, er man velkommen til at aflevere den hos AC Horsens, og så vil den blive sat op på tribunen igen til en af de kommende hjemmekampe.