CASA Arena Horsens

Parkering
Der er parkering på såvel den østlige som den vestlige side af CASA Arena Horsens samt villaveje omkring stadion – vær dog opmærksom på almindelige parkeringsregler, da der ofte er P-kontrol under kampene. Reserverede parkeringspladser findes på den østlige side.

Dankort og MobilePay
Der kan betales med kreditkort og MobilePay i alle boder og billethuse på stadion.

Billetsalg
Der er mulighed for at købe billetter via achorsens.dk eller AC Horsens' app.

Du kan scanne billetten fra din smartphone ved indgangsmøllen. Klik her for at købe billet online.

Indgangsmøller
Al indgang til CASA Arena Horsens sker gennem billetmøllerne, hvor billetten scannes. Billetten kan også scannes via smartphone.

Kørestolsbrugere
Billetpris for kørestolsbrugere er halv pris samt halv pris for en ledsager (voksenpris). Kørestolsbrugere eller andre med særligt behov bliver som udgangspunkt placeret på Nordtribunen.

Hvis man som kørestolsbruger og fan af det gæstende hold ønsker at overvære kampen, så bliver man placeret på Vesttribunen.

Er du kørestolsbruger eller har et særligt behov og vil opleve kampen fra Vesttribunen, så kontakt Emma Dahl Rasmussen på 51 81 52 61 senest to dage før kampdagen, så vil hun guide jer vedr. kørselsforhold, parkering og indgang. Derudover vil hun bestille en servicemedarbejder som kan guide jer på plads. Kørestolsbrugere kan ikke overvære kampen i ståafsnittet, men bliver placeret på Vesttribunen.