Fantastiske dage på Rema 1000 Fodboldskole


23. april 2019

Næsten 100 herlige drenge og piger tilbragte fire dage på Rema 1000 i påskeferien, og det var som altid en stor succes.

Der blev afleveret, driblet, tacklet, fintet og afsluttet til den store guldmedalje, og højdepunktet var som altid, da superligaspillerne kiggede forbi til autografskrivning og lidt træning.

Som sædvanligt har der været mange frivillige hænder til at løfte Rema 1000 Fodboldskole, og det har ikke mindst været på banen, hvor trænere og ledere har spillet en stor rolle.

Børnene havde brug for brændstof til de mange timers træning, og her var madholdet en vigtig medspiller. Else Svømmeholm har som sædvanligt været holdkaptajn, og hun har med sin utrættelige indsats lagt rigtig mange timer for at få maddelen til at køre som smurt. Det store arbejde begyndte tidligt i forløbet med planlægning og kontakt til sponsorer som Rema 1000 og Atria.

Hun har fået god hjælp af sit team bestående af Charlotte Svømmeholm, Jeanette Neupart, Jacob Neupart og Fanner Hansen.

- Vi kan endnu engang se tilbage på en fodboldskole, der har kørt fantastisk godt, og det er ikke mindst takket være de frivillige hænder, der er klar til at yde en ekstra indsats. Else Svømmeholm har igen i år ydet en rigtig stor indsats, og det er vi meget taknemmelige for. Der skal også lyde en stor tak til resten af madholdet, de øvrige frivillige, trænere og ledere for at bidrage til en god oplevelse for børnene, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen og fortsætter:

- Der skal også lyde en stor tak til Rema 1000, Atria, Lantmännen Unibake, Harboe og Hummel for endnu engang at støtte flot op om fodboldskolen, lyder det fra Kristian Nielsen.