FC Skanderborg bliver en del af GroundCollege


9. maj 2019

AC Horsens’ store succes med træning af børn på GroundCollege fortsætter, og der bliver taget hul på den kommende sæson i uge 34.

Sidste år blev træning på GroundCollege flyttet ud til samarbejdsklubberne, og det var en populær beslutning ude i klubberne og hos deltagerne. I år har fire klubber fra starten valgt at lægge græs til GroundCollege: FC Horsens, Horsens Nord, Hatting-Torsted og Stensballe IK.

For et halvt års tid siden blev FC Skanderborg en del af INSERO Klubsamarbejdet, og nu har klubben også valgt at blive en del af GroundCollege.

- Vi er rigtig glade for den opbakning, vi har mødt fra vores samarbejdsklubber, og det er dejligt, at vi nu også kan træne børn på GroundCollege i samarbejde med FC Skanderborg. I denne sæson har 100 børn valgt at træne på GroundCollege, og vi har et håb og en forventning om, at der også vil være flot opbakning i den kommende sæson, fortæller Kristian Høeg, der er leder af GroundCollege.

Træning på GroundCollege i Skanderborg foregår om onsdagen klokken 15.30-16.45, og der vil være åben træning i samme tidsrum onsdag den 5. juni.

I uge 20 vil der være åben træning i de øvrige fire lokationer til den kommende sæson, og den åbne træning vil være i samme tidsrum som selve træningen efter sommerferien:

Mandag: FC Horsens 15.15

Tirsdag: Horsens Nord (Egebjerg) 15.30

Onsdag: Hatting-Torsted (Torsted) 15.15

Torsdag: Stensballe 15.30

Træningen vil vare i 75 minutter og er en god mulighed for at finde ud af, om man har lyst til at være en del af miljøet på GroundCollege og kan få det til at passe i forhold til skole og fodboldklub.

GroundCollege starter op i uge 34, og sidste frist for tilmelding er den 24. juni.

Læs mere om GroundCollege her.