FC Skanderborg bliver en del af INSERO Klubsamarbejdet


11. oktober 2018

AC Horsens har et fantastisk godt samarbejde med klubberne i INSERO Klubsamarbejdet, og nu kan ”de gule” byde velkommen til endnu en samarbejdsklub.

FC Skanderborg bliver den 25. klub i INSERO Klubsamarbejdet, og klubbens formand Christian Marcussen glæder sig over, at samarbejdet efter en god dialog er blevet en realitet.

- Vi er meget glade for at blive en del af AC Horsens’ klubsamarbejde. Vi glæder os til, at samarbejdet og de sportslige samt udviklingsmæssige aspekter i dette bliver forløst og begynder at bære frugt. Dialogen undervejs har været yderst positiv, og vi ser frem til et respektfuldt og konstruktivt samarbejde, fortæller Christian Marcussen.

Den nyligt indgåede samarbejdsaftale vækker også glæde hos AC Horsens’ talentchef Claus Troelsen.

- Vi har haft en enormt positiv dialog med stor åbenhed omkring klubbernes interesse i samarbejdet, og jeg er rigtig glad for, at vi nu kan byde FC Skanderborg velkommen i INSERO Klubsamarbejdet. Det er en stor klub med et stort potentiale, og de har store ambitioner på spillernes og klubbens vegne. Vi glæder os til at være med til at udvikle FC Skanderborg som klub qua sparring, vidensdeling og trænerudvikling, og der er ingen tvivl om, at samarbejdet også vil styrke os som klub, siger Claus Troelsen.

Det kommende samarbejde med FC Skanderborg får også smilet frem på den gule direktørgang.

- Vi vil rigtig gerne give de unge fodboldspillere i AC Horsens de bedste betingelser for at blive endnu dygtigere, og der er ingen tvivl om, at samarbejdet med FC Skanderborg er endnu et skridt i den rigtige retning. Uden for kridtstregerne kan vi også få gavn af sparring med hinanden på fx det kommercielle område, fortæller AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Klik her for at læse mere om FC Skanderborg.