FIFA 12: Club Edition med Spelmann og Macena


19. september 2011

AC Horsens og EA Sports, der står bag de populære FIFA-computerspil, har indgået et samarbejde, hvor FIFA 12 produceres i en speciel AC Horsens Club Edition og efter den spændende afstemning står det nu klart, at Martin Spelmann og Gilberto Macena skal pryde coveret.

AC Horsens Club Edition af FIFA 12 leveres med et specielt cover signeret af Spelmann og Macena, og kan købes via AC Horsens’ netshop.. Allerede nu kan du forudbestille den specielle Club Edition på AC Horsens’ netshop, så du modtager den på releasedagen den 29. september.

- Jeg spiller selv FIFA på min playstation, så det er da fedt at blive udvalgt til at være på coveret af vores Club Edition og jeg skal da selv have spillet, fortæller Martin Spelmann, der suppleres af Gilberto Macena:

- Jeg vil selvfølgelig gerne takke fansene for at have stemt mig ind på coveret. Jeg spiller selv FIFA og spiller tit med AC Horsens som hold, så det passer meget godt, at det er med Spelmann og jeg på coveret. Jeg glæder mig til at se resultatet.

- Der har været en massiv interesse blandt AC Horsens’ fans for at få lov til at præge coveret på FIFA 12. Nu er afstemningen slut, de udvalgte spillere er fundet, og AC-coveret er ved at blive designet. Så skal det blive både sjovt og interessant at se, hvordan spillet bliver modtaget rundt om i fodbold-Danmark, fortæller Morten Nielsen, der er Nordisk Marketing Direktør i Electronic Arts Danmark, der står bag FIFA-spillene.

Klik her for at gå direkte til AC Horsens’ netshop, hvor du kan forudbestille AC Horsens Club Edition af FIFA 12. Du kan vælge at få spillet tilsendt på releasedagen eller afhente det hos AC Horsens.

AC Horsens og EA Sports arbejder på at markere AC Horsens Club Edition med en event tæt på releasedatoen og det kan du læse mere om her på hjemmesiden i næste måned, når de sidste brikker er faldet på plads.