FIFA: Horsens vil slå verdensrekorden til eSuperliga Finals


26. november 2019

eSuperligaen er kommet fantastisk fra land i de to første sæsoner, og der har været kæmpe interesse for at følge kampene live og bag skærmene.

For et lille års tid siden dannede Forum i København rammen om et af de største FIFA-events nogensinde, da 1.800 tilskuere overværede Finals, og det er verdensrekord for et FIFA-event, men den rekord står for fald den 7. december 2019, når Forum Horsens åbner dørene for publikum til den tredje udgave af eSuperliga Finals

Der er nemlig plads til næsten tre gange så mange tilskuere i Forum Horsens, og den store interesse for at overvære Finals tyder på, at alle 4.500 billetter bliver solgt.

Det glæder AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen, at Horsens igen kan byde velkommen til et fantastisk event.

- Vi er kendt for at løfte i flok i Horsens, og det har vi gjort igen sammen med Forum Horsens. Det gør det muligt at løfte sådan et stort arrangement sammen med de gode mennesker fra DreamHack og Divisionsforeningen, og der er ingen tvivl om, at der venter tilskuerne en fantastisk oplevelse i Forum Horsens, fortæller Kristian Nielsen.

Det glæder også Horsens Kommunes borgmester, Peter Sørensen, at det igen er lykkedes at trække et stort arrangement til Horsens.  

- Det er virkelig godt gået af AC Horsens og Forum Horsens at få landets største FIFA-event til Horsens. Som kommune er vi efterhånden kendt som et sted med kulturoplevelser 365 dage om året, og det er vigtigt at kunne tilbyde oplevelser til alle aldersgrupper og interesser. Der er ingen tvivl om, at e-sport og gaming har enorm interesse for rigtig mange unge mennesker. Unge, som vi også gerne vil have i tale og derfor arbejder for at lave spændende events og arrangementer for, siger Peter Sørensen.

DreamHack glæder sig over, at eSuperliga Finals skal afholdes i Forum Horsens, og forventningerne er høje.

- Hos DreamHack er vi specialister i at afholde esportsevents, og det har vi bevist to gange nu med vores eSuperliga-events, der har været besøgt af tusinder. Vi regner med at fortsætte den succes i Forum Horsens, hvor vi går benhårdt efter at slå verdensrekorden, siger co-CEO Peter Nørrelund fra DreamHack.

- eSuperligaens stjerner repræsenterer klubber i hele Danmark og har fanskarer over hele landet. Så vi glæder os til at præsentere et brag af et eSuperliga finalestævne i Forum Horsens til december, supplerer Claus Thomsen fra Divisionsforeningen.

Forum Horsens åbner dørene klokken 11.00, og udover en masse spændende FIFA-kampe i en vild atmosfære vil der være et væld af spændende aktiviteter mellem klokken 12.00 og 22.00.

Billetsalget sker via Eventii. Klik her for at gå direkte til billetsalget: https://ach.eventii.dk/s/Channel/netsalg/13019807

For yderligere info kontakt Simon Jørgensen fra DreamHack på tlf. 61772412.