Fin opstart for årgang 00


25. november 2011

AC Horsens Talentskole markerede fredag den 18. november 2011 et lille minijubilæum, da femte kuld af talentfulde drenge startede til fri træning på CASA Arena Horsens.

Over 60 forventningsfulde og spændte drenge fra årg. 00 var mødt op sammen med forældre, da talentansvarlig for ACH U12 – U14, Keld Erik Sørensen, bød alle velkommen. Keld Erik Sørensen fortalte, at han håbede, at alle var klar til et ekstra træningstilbud med nye udfordringer og oplevelser. Han understregede overfor drengene, at det stadig er vigtigt, at de er fuld fokuserede og koncentrerede om deres fodbold ude i deres respektive klubber for at kunne være på Talentskolen.

I dagens anledning var dagens træning tilrettelagt med masser af kampe på forskellige banestørrelser, hvor drengene blev blandet med hinanden. Fra og med næste fredag vil træningen så foregå efter normale forhold, hvor der er fokus på det tekniske og taktiske omkring den runde bold i fuld overensstemmelse efter ”den gule tråds” principper.  Træningen vil fortsætte indtil den 16. december og efter en kort juleferie igen starte op midten af januar i det nye år.

AC Horsens’ talentskole har siden opstarten i 2008 med årg. 96 været i konstant udvikling og kunne med årgang 00 notere sig, at 14 blandt de 20 samarbejdsklubber var repræsenteret, hvilket er meget tilfredsstillende og kun kan danne optimisme for ungdomsfodbolden i Horsens og omegn.