Fin præstation trods nederlag til Silkeborg IF


26. oktober 2020

AC Horsens spillede i dag sæsonens tredje kamp i Reserveligaens pulje 3, og de tre første opgør har budt på en sejr, en uafgjort kamp og et nederlag.

Nederlaget kom i dag til Silkeborg IF, der kunne rejse hjem med en 2-0 sejr.

AC Horsens åbnede kampen bedst og skabte fine muligheder, der kunne og burde have givet føringsmålet, men ind ville bolden ikke.

I det ottende minut kom David Kruse frem til en afslutning efter gode ting fra Tengstedt i venstre side, og seks minutter senere headede Magnus Riisgaard Jensen Tengstedts fine frisparksbold over kassen. Blot tre minutter senere erobrede Agust Hlysson aggressivt bolden i den gule højre side og satte fart på ind i feltet, inden han forsøgte at finde Muamer Brajanac inde foran mål, men der kom et par Silkeborg-ben i vejen.

Efter godt en halv times spil var Magnus Riisgaard Jensen på spil igen, da han headede bolden på overliggeren, men det var lige ved og næsten.

2. halvleg blev mere rodet og ustruktureret, og det var småt med åbne chancer, men Silkeborgs Alexander Lind modtog en dyb stikning efter knap en times spil og sendte bolden i nettet via stolpen.

Hlynsson og Trenskow havde efterfølgende et par udmærkede skud fra distancen, og ”de gule” jagtede sejren, men i stedet for en udligning lukkede gæsternes Nicklas Røjkjær kampen i overtiden.

Indsatsen og indstillingen kunne der ikke sættes en finger på, og det var en værdifuld kamp for det unge, gule mandskab.

AC Horsens: Lansing, Buus, Riisgaard Jensen, Gomez, Madsen (Frandsen, 64.), Hlynsson, Kruse (Henry, 70.), Gemmer (Gravesen, 84.), Tengstedt (Nehme, 82.), Trenskow, Brajanac (Hansen, 82.)