Finnbogason på tavlen i remis mod Kolding IF


24. januar 2021

AC Horsens spillede søndag eftermiddag opstartens tredje træningskamp, og ”de gule” leverede igen en god præstation mod et Kolding-mandskab, der bed fint fra sig.

Værterne fik en drømmestart på kampen med et mål, inden der var gået to minutter, og det var Kudsk, der alene med Matej Delac sendte bolden i netmaskerne.

AC Horsens-spillerne arbejdede sig godt ind i kampen og sad langt hen ad vejen på begivenhederne i de sidste 70 minutter.

Cheftræner Jens Berthel Askou gav spilletid til mange af de spillere, der ikke har fået så mange minutter indtil videre i træningskampene, og det var opløftende at se så mange solide præstationer. Lirim Qamili fik ret hurtigt efter føringsmålet mulighed for at bringe balance i regnskabet, men målmanden var på plads. I den anden ende var et gult boldtab ved at koste endnu et mål, men Delac reddede ad to omgange.

I det 20. minut tog Agust Hlynsson en fremragende tur, inden han fandt Qamili, der vippede bolden over målmanden, men han måtte se en Kolding-spiller cleare bolden. Kort efter forsøgte Hlynsson sig med et kanonskud, og målmanden måtte ud i fuld længde.

Det lykkedes ikke at rykke på stillingen inden pausen, men Kjartan Finnbogason viste sin klasse 20 minutter før tid. Muamer Brajanac opsnappede en løs bold og holdt et fint tempo mod kassen, mens der blev løbet godt for ham, og han fandt Finnbogason på det helt rigtige tidspunkt. Han tog et træk og sendte bolden i mål til slutresultatet 1-1.

AC Horsens jagtede først udligningen og derefter 2-1 målet, og det gav naturligvis nok omstillinger til hjemmeholdet, men der blev ikke scoret flere mål.

AC Horsens: Delac, Frantsen (Dyhr, 64.), Gomez (Thorsen, 46.), Kiilerich (Reese, 46.), Madsen (Lange, 46.), Buus (Hansen, 79.), Tengstedt, Gemmer (Kruse, 64.), Hlynsson (Prip, 75.), Finnbogason, Qamili (Brajanac, 46.)