Finnbogason vender hjem til AC Horsens


6. oktober 2020

AC Horsens har ventet på den helt rigtige mulighed for at hente forstærkning til offensiven, og det var værd at vente på, for Kjartan Finnbogason vender tilbage til AC Horsens med øjeblikkelig virkning.

Den islandske angriber har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2021.

Kjartan Finnbogason var en fantastisk målscorer for AC Horsens, da han nettede 54 gange i 130 kampe fra 2014-2018, og cheftræner Jonas Dal lægger ikke skjul på sin begejstring over, at Finnbogason vender hjem til AC Horsens.

- Kjartan er en gammel kending af huset, og der er ikke mange, der er i tvivl om, at han kommer med en vis form for impact, for han har scoret mange vigtige mål for AC Horsens og i 3F Superligaen. Han er en voksen herre, der kan tilføre rigtig meget som person og type, og han bliver igen god for vores fællesskab, kultur og sammenhold. Han har scoret mål i hele sit liv, og jeg er ikke i tvivl om, at han fortsætter med det hos os, siger Jonas Dal.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård ser det som et scoop, at den målfarlige islænding er tilbage på Langmarksvej.

- Hvis man ser på Finnbogasons målsnit gennem hele karrieren, så har han kontinuerligt scoret mål, og vi er rigtig glade for, at vi får glæde af hans kvaliteter igen. Han er en rigtig dygtig og fysisk stærk angriber, der har næse for mål, og han har et værdisæt, der er som skabt til AC Horsens, så vi får også en stærk person i omklædningsrummet, fortæller Niels Erik Søndergård.

Kjartan Finnbogason ser frem til at gøre en forskel i den gule trøje.

- Det er selvfølgelig rart at være tilbage i AC Horsens, hvor jeg havde fire gode år. Klubben var i lidt problemer, da jeg kom, men jeg har kun gode minder fra mit ophold og husker kun, at pilen pegede opad. Jeg er glad for at vende tilbage til min første klub i Danmark og på den måde lukke cirklen, siger Kjartan Finnbogason og fortsætter:

- Jeg kommer med rutine og stor tro på tingene, og jeg står for hårdt arbejde og mål. Det har jeg altid gjort, og det vil jeg fortsætte med. AC Horsens har et spændende hold, og jeg vil hjælpe klubben med at skabe resultater, så vi bliver i 3F Superligaen, lyder det fra Kjartan Finnbogason.