Fire minutter fra forløsningen


16. maj 2014

Lasse Kryger gav AC Horsens en drømmestart i lokalopgøret mod Vejle Boldklub, da han headede ”De Gule” i front efter et minuts spil, og det lignede længe en AC-sejr, for der blev skabt mange og store gule chancer, men 2-0 målet kom aldrig. AC Horsens har ikke vundet siden den 12. april, og sejren kom heller ikke i hus i dag, for Andreas Albers udlignede i det 86. minut.

AC Horsens producerede chancer nok til at lukke kampen, men bolden ville ikke over stregen, og det begyndte allerede i det sjette minut, da André Bjerregaard opsnappede en tilbagelægning fra Neftali, men han sendte desværre bolden forbi kassen. I det 28. minut var det Jeppe Mehl, der fik en god mulighed serveret fra Lasse Kryger, men Kristian Fæste tog sig af det flade skud.

Fire minutter senere fik AC Horsens en kæmpe omstillingsmulighed, men André Bjerregaards træk blev for langt, og chancen løb ud i sandet. Mod slutningen af halvlegen fik Andreas Albers en udmærket hovedstødschance, men han headede langt over mål, og minuttet efter sendte Bjerregaard bolden fladt forbi kassen i den modsatte ende.

1-0 føringen holdt til pausen, men det var hjemmeholdet tæt på at lave om på et minut inde i 2. halvleg, hvor Albers var tæt på at lukrere på en gul forsvarsfejl. I det 48. minut var André Bjerregaard på spil igen, da han løb fra Neftali, men han misbrugte chancen i en direkte duel med VB-keeperen.

Værterne havde bolden meget efter pausen, men det blev sjældent farligt. I det 68. minut forsøgte Nicolaj Agger sig med et udmærket frispark, som Lasse Heinze viftede til hjørnespark. Minuttet efter misbrugte André Bjerregaard en friløber, da han sparkede lige i benene på Fæste.

Hjemmeholdets Henrik Bødker fik gult for en batalje med Lasse Kryger, men det burde have givet rødt kort, og generelt havde dommertrioen en sløj dag i Vejle.

AC Horsens havde mulighederne, men kunne ikke lukke kampen, og så går det, som det gør nogle gange: Mostanderholdet prikker bolden i kassen. Og det skete i det 86. minut, hvor Andreas Albers tydeligt tog bolden med hånden. AC-spillerne appellerede for hands, mens Albers sendte bolden i kassen fra kanten af feltet.

”De Gule” pressede på i slutminutterne, men uden udbytte, og kampen sluttede 1-1.

Martin Retov måtte desværre lade sig udskifte med lægproblemer.

Matchfacts:

Vejle Boldklub – AC Horsens 1-1 (0-1)
0-1 Lasse Kryger (2.)
1-1 Andreas Albers (86.)

AC Horsens:
Lasse Heinze
Anders Randrup, Sebastien Ibeagha, Søren Jensen, Erik Marxen
Lasse Kryger, Martin Retov, Janus Drachmann, Jeppe Mehl
Troels Kløve, André Bjerregaard

Indskiftninger:
19. Thomas Kortegaard (Martin Retov)
88. Henrik Toft (André Bjerregaard)

Advarsler:
45. Anders Randrup
70. Janus Drachmann
72. Thomas Kortegaard
80. Sebastien Ibeagha
86. Søren Jensen

Vejle Boldklub:
Kristian Fæste
Derrick Nissen, Jonatan Neftali, Niels Bisp Rasmussen, Daniel Norouzi
Denis Fazlagic, Rasmus Hansen, Henrik Bødker, Nicolaj Agger
Kristian Gaarde
Andreas Albers

Indskiftninger:
46. Viljormur Davidsen (Daniel Norouzi)
63. Kaimar Saag (Denis Fazlagic)
75. Johannes Madsen (Kristian Gaarde)

Advarsler:
37. Nicolaj Agger
74. Henrik Bødker

Dommer:
Chris Johansen

Foto: badenfoto.dk