Fire spændende dage på fodboldskolen


12. oktober 2011

Der bliver liv og glade dage på CASA Arena Horsens fra lørdag den 15. oktober og frem til tirsdag den 18. oktober, når AC Horsens holder fodboldskole for en masse glade børn.

- Vi er klar til at tage imod børnene, når vi starter med gruppeinddeling på CASA Arena Horsens på lørdag og så har vi program på frem til tirsdag med masser af træning krydret med spændende indslag som træning med superligaspillere, fællesfoto, gruppefotos og de får alle en lækker tøjpakke fra Hummel, fortæller Claus Troelsen.

Han har brugt mange timer på praktiske ting og der har været meget koordinering, men fodboldskolen nyder også godt af frivilligt arbejde.

- Else Svømmeholm skal have en kæmpe tak for endnu en stor indsats i forhold til maden og Knud Albertsen har klaret en masse praktiske ting, så også stor tak til ham. Lars Korreborg vil igen være behjælpelig med at lægge gulv og elever fra ASV Horsens hjælper os med at pakke tøjet. Vi har styr på det organisatoriske og vores forarbejde er gjort godt, så børnene og forældrene vil opleve et godt produkt. Det hele skal nok klappe, lyder det fra Claus Troelsen.

Børnene skal træne efter principperne i ”den gule tråd” og trænerne er forberedt til fingerspidserne.

- Vi har budt velkommen til et nyt kuld trænere på ”den gule tråd” og vi har allerede haft to gode fællesseancer. Anders Madsen, Mads Lyng, Keld Erik Sørensen og jeg har også været på de første klubbesøg, hvor vi trænede børnene i klubberne, mens trænerne var opmærksomme tilskuere. 14 af de 25 trænere er med på den kommende fodboldskole, mens resten bliver en del af fodboldskolen i påsken. De 14 trænere deltog i en seks timer lang seance den 9. oktober, hvor de forberedte træningen til fodboldskolen og det gjorde de med højt humør og kanon arbejdsmoral, roser Claus Troelsen.