Fit&Sund opgraderer sponsorat på tre-årig aftale


17. december 2019

AC Horsens hentede en vigtig 2-1 sejr over SønderjyskE i søndags, og uden for banen oplever ”de gule” også medvind fra det horsensianske erhvervsliv.

Rigtig mange virksomheder bakker flot op om AC Horsens, og en af dem er klubbens sponsor og gode samarbejdspartner Fit&Sund, der har fire huse i Horsens.

Henriette Andersen er husleder i alle Horsens-husene, og hun fortæller her om baggrunden for at opgradere det nuværende sponsorat til et VIP-sponsorat.

- Vi har altid haft en stor tradition for at støtte det lokale sportsliv, og det ligger os meget på sinde at bakke op om aktiviteter i byen og omegnen – både på professionelt niveau og på amatørplan. Vi har nu valgt at brede det endnu mere ud over andre områder også, men vi vil også i højere grad bakke op om AC Horsens, og derfor har vi valgt at opgradere til VIP-sponsor, fortæller Henriette Andersen.

Opgraderingen af sponsoratet kommer medlemmerne hos Fit&Sund til gode.

- Vi har flere billetter til hver eneste hjemmekamp, og de skal blandt andet tilbydes til vores medlemmer efter først til mølle-princippet, for nærvær betyder meget for os, og vi vil gerne have oplevelser med vores medlemmer andre steder end hos os. Vi vil gerne være med til at skabe en oplevelse af, at motion er både for amatører og eliten, og alle passer ind. Gennem os kan man få andre sportsoplevelser, end hvad man forbinder med fitness, og det betyder også, at vi kommer lidt tættere på vores medlemmer, forklarer Henriette Andersen.

Hun er på tredje år en del af Handelsnetværket i AC Horsens, og hun ser frem til endnu flere gode oplevelser med netværket i centrum.

- Jeg er en del af en netværksgruppe med ledere, chefer og direktører, der er anderledes end jeg, og det er meget lærerigt i forhold til for eksempel strategier, og det giver god sparring. Netværksmøderne bliver ledet godt af Coachers, og det giver lidt af et boost at komme ud til andre, der har andre udfordringer, så vi er rigtig glade for at være en del af Handelsnetværket, slutter Henriette Andersen.

Fit&Sund tilbyder i øjeblikket og frem til og med den 26. december, at deres medlemmer kan tage deres venner med til træning for 0 kroner.

Klik her for at læse mere om Fit&Sund.