Flot fight af BGI


1. juni 2011

AC Horsens spillede opvisningskamp mod BGI’s drenge i går og det blev en underholdende affære. Værterne bed godt fra sig, men måtte alligevel overgive sig til den gule overmagt – AC Horsens vandt 6-2.

Martin Retov kunne have givet ”De Gule” en drømmestart, da han efter få minutter gled igennem BGI’s forsvar og bragte sig i en god position til at afslutte, men han trillede i stedet bolden på tværs uden at ramme en gul trøje. Spillet bølgede frem og tilbage, og BGI kom frem til to kæmpechancer, før 1-0 føringen var en realitet. Tredje gang var lykkens gang og det hele begyndte med Hajdarevic’ afslutning, der blev blokeret af et par BGI-støvler. Herefter satte hjemmeholdet turboen på omstillingen og Niels Lodberg var pludselig alene mod tre modstandere. Det udnyttede hjemmeholdet til at sende bolden ind bag Kenneth Stenild.

Scoringen tirrede AC-spillerne lidt og kort efter var der dømt skydetelt i BGI-feltet. Indenfor de næste tre minutter blev Lodbergs hovedstød headet væk på stregen og Tonny Brochmann tvang BGI-keeperen ud i fuld længde. I det 33. minut gik det så ikke længere for hjemmeholdet. Tonny Brochmann fandt Issey Nakajima-Farran med en perfekt timet aflevering og den canadiske landsholdsspiller chippede bolden over målmanden. Fem minutter senere var Tonny Brochmann selv i skarpretterens rolle. Janus Drachmann fodrede ham med en god aflevering og Brochmann udnyttede, at målmanden var langt ude af sit mål – 1-2. To minutter senere blev det så dobbelt Brochmann, da han vendte rundt og drejede bolden ind i det lange hjørne til 1-3. Et minut før pausen reducerede hjemmeholdet til 2-3 via en retur på et stolpeskud.

BGI-drengene blev trætte som kampen skred frem og ”De Gule” smed trumferne på bordet i 2. halvleg i form af assistenttræner Anders Madsen, målmandstræner Nikolai Pold og ikke mindst holdleder Glenn Nielsen. Sidstnævnte kronede indskiftningen med en forrygende scoring til 5-2, da han usvigeligt sikkert omsatte Hamza Kizils fine stikning til en scoring. Inden havde Issey Nakajima-Farran gjort det til 4-2 og Lasse Kryger lukkede målfesten i det 76. minut med målet til 6-2.

Hjemmeholdets bedste forsøg efter pausen var et skud på overliggeren i det 78. minut.