Flot opbakning til arrangement i Bytorv Horsens


24. oktober 2018

AC Horsens havde rullet det mobile billetkontor ud i Bytorv Horsens tirsdag eftermiddag, og mange gule fans valgte at kigge forbi.

Sæsonkortholdere havde mulighed for at hente to ekstra billetter til lørdagens kamp på CASA Arena Horsens mod FC Nordsjælland, og det benyttede mange sig af. Hallur Hansson og Sonni Nattestad skrev autografer og stillede op til selfies i den grønne photobooth, og det var et hit blandt både unge og lidt ældre gule fans.

ACHibald var som sædvanligt i offensiven med selfies og krammere til de mindste, og mange gik hjem fra Bytorv Horsens med merchandise, de havde vundet i en konkurrence.

Hvis du som sæsonkortholder ikke nåede ned i Bytorv Horsens, så kan du afhente dine to billetter på AC Horsens’ kontor på CASA Arena Horsens onsdag den 24. oktober og torsdag den 25. oktober (begge dage fra klokken 08.00-16.00) og fredag den 26. oktober klokken 08.00-14.00.

Kik her for at købe billet til lørdagens kamp, der fløjtes i gang klokken 16.00 – billetten kan scannes direkte fra din smartphone.

Du kan se endnu flere billeder fra eventen på AC Horsens' Facebookside.