Flot sejr til U-19


19. september 2011

En flot sejr på 3-1 blev resultatet af søndagens U-19 kamp mellem AC Horsens og FC Roskilde. En kamp som blev spillet på en regnvåd bane på CASA Arena Horsens, men hvor de gule talenter virkelig ramte et flot spillemæssigt niveau.

FC Roskilde åbnede kampen bedst og var i det første kvarter meget aggressive i deres pres på bolden og dygtige til at sætte sine omstillinger i scene. Heldigvis formåede AC Horsens at holde stand uden at afgive de helt store åbne muligheder. AC Horsens formåede efter det første kvarter at få scoret til 1-0 efter en drømmeaflevering diagonalt mod felt fra Jesper Fries ind til en helt udækket Oguzhan Özcelik, der med hovedet dirigerede bolden i mål ved nærmeste stolpe.

Målet satte en dæmper på FC Roskildes pres og AC Horsens spillede flot kombinationsspil i resten af 1. halvleg. Holdet producerede mange chancer og FC Roskilde lignede i perioder statister i de gules flotte kombinationer. Desværre formåede AC Horsens ikke at få scoret yderligere i halvlegen.

Fra starten af 2. halvleg sad ”De Gule” fortsat på kampen og allerede efter et minut af halvlegen lykkedes det Jesper Fries at få scoret til 2-0. En af holdets helt store profiler i kampen Oguzhan Özcelik gik flot igennem i venstre side og med en millimeter præcis centring mod bageste område i feltet dukkede holdets topscorer Jesper Fries op og gjorde det til 2-0.

Bare nogle få minutter senere lykkedes det at sætte trumf på med endnu en scoring, og denne gang var målscoren Kristoffer Gjettermann. Et særdeles flot mål som kom efter flotte kombinationer mellem Kristoffer Gjettermann og højreback Hüseyien Sarigöz. De to lykkedes at spille sig helt igennem, hvor Kristoffer Gjettermann med en sikker afslutning kunne bringe holdet på 3-0.

Efter 3-0 målet begyndte AC Horsens at spille lidt for hurtigt og direkte, og i perioder også lidt uden omtanke. Spillerne skulle måske forsvare sejren og tage tempoet ud af kampen i stedet for at gå efter 4-0 målet. Jagten på 4-0 målet gjorde, at der begyndte at komme en del boldtab og kræfterne stod ikke mål med det løbearbejde, det krævede at spille i det tempo som holdet forsøgte at spille i.

Med 10 minutter igen fik FC Roskilde reduceret til slutresultatet 3-1. Lidt ærgerligt at holdet ikke formåede at holde modstanderen fra scoringer i en kamp som ”De Gule” dominerede fra det 15. minut til det 90. minut.

En flot kamp fra AC Horsens, som nu indtager rækkens femteplads med 10 point for de første seks spillede runder. Faktisk har holdet samme antal point som rækkens tredjeplads som er AB, men målscoren er for ”De Gule” vedkommende dårligere end AB og rækkens fjerdeplads SønderjyskE.

Næste opgave for de gule talenter er kampen lørdag middag hvor Næsby/OKS tager imod holdet fra Horsens.

Foto: badenfoto.dk