Fokus på dødbolde og presspil


30. januar 2020

AC Horsens er et godt stykke inde i opstarten, og i øjeblikket er spillere, trænere og ledere på træningslejr på Gran Canaria.

I dag startede dagen med stor morgenbuffet på hotellet, inden programmet bød på dagens første træningspas, der blev et forholdsvis langt et af slagsen. Fokus var blandt andet på defensiven og presspillet, og træningsbanen er ganske glimrende.

Dagens andet træningspas blev afviklet på kampbanen, der er knap så god som træningsbanen, og her var fokus på offensive og defensive dødbolde.

- I morgen spiller vi træningskamp, og vi har haft meget fokus på vores presspil og i forhold til at få skubbet spillet frem, så vi ikke kommer til at stå for langt tilbage. Vejret har været helt suverænt med 24-25 grader i skyggen, fuld sol hele dagen og næsten ingen vind, fortæller Malte Kiilerich.

Efter aftensmaden har spillerne fået fri, og Kiilerich må afbryde et spil Partners for at fortælle lidt om dagen, og han bliver afløst af Alexander Ludwig ved brættet.

I morgen spiller AC Horsens træningskamp mod Brann Bergen klokken 13.30 dansk tid, og kampen bliver efter sigende livestreamet via Bergens Tidende.