Forny dit sæsonkort til early bird-pris inden den 1. august og vær sikker på at få din plads


24. juli 2020

AC Horsens har gennem længere tid oplevet stor efterspørgsel i forhold til salg af sæsonkort, og mange gule fans har udtrykt ønske om at støtte klubben efter en svær tid.

Mange har foreslået at starte salg og fornyelse af sæsonkort, og det ønske imødekommer ”de gule” fra mandag den 29. juni.

Det glæder AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen, at mange AC Horsens-fans ønsker at støtte klubben efter en svær periode.

- Vi har – ligesom de øvrige superligaklubber – været igennem en svær periode med manglende indtægter, men vi er kommet helskindet ud på den anden side, og sportsligt ser det rigtig godt ud i øjeblikket. Vi er sikret endnu en sæson i 3F Superligaen, og nu kan man sikre sig en fast plads til alle vores hjemmekampe, fortæller Kristian Nielsen.

Sæsonkortholdere skal forny deres sæsonkort inden den 1. august 2020, hvis de vil være sikre på at få den samme plads i den kommende sæson. Den 1. august 2020 bliver alle resterende pladser frigivet, men du kan stadig sikre dig et sæsonkort allerede nu.

Den kommende sæson byder på minimum 16 hjemmekampe samt eventuelle pokalkampe, så der er mange penge at spare.

AC Horsens kører videre med Danmarks billigste sæsonkort til kun 500 kroner på Østtribunen (voksen, studerende og pensionister), og det vil også give adgang til stemningsafsnittet på Roesgaard Tribunen (Sydtribunen).

Som sæsonkortholder i sæsonen 2020/2021 får du følgende fordele:

• Din egen plads på tribunen ved alle kampe

• Deltagelse i konkurrence om eksklusivt VIP-arrangement for 6 personer

• 2 fribilletter til to af AC Horsens’ udvalgt hjemmekampe

• Særtilbud på drikkevarer til to af AC Horsens’ udvalgt hjemmekampe

• Deltagelse i Gul Fandag

• Information fra AC Horsens via mail og sms (forudsætter afgivelse af permission ved køb af sæsonkort).

Early bird-priser
Prisen for sæsonkort til Nordtribunen er 900 kroner for voksne og 675 kroner for studerende og pensionister frem til den 1. august 2020. Derefter er prisen 1.200 kroner for voksne og 900 kroner for studerende og pensionister.

Bliv ven med ACHibald
Alle børn fra 0-15 år kan blive medlem af AC Horsens’ børneklub ACHibalds Venner for kun 250 kroner, og det giver adgang til samtlige hjemmekampe og gratis popcorn, når ”de gule” spiller på CASA Arena Horsens.

Klik her for at gå direkte til fornyelse af sæsonkort.

Klik her for at gå direkte til køb af sæsonkort.

AC Horsens er i øjeblikket i gang med at evaluere den første sæson med NG ZINK-fankontrakter, og klubben melder ud, når der er taget en beslutning om den kommende sæson. Hold øje med achorsens.dk.

Der tages som altid forbehold for force majeure.

Hvis du har spørgsmål til fornyelse eller køb af sæsonkort, så kontakt AC Horsens på aa@achorsens.dk.

Foto: Charlotte Adsbøl