Fortjent AC-sejr over Viborg F.F.


5. marts 2012

AC Horsens vandt sæsonens anden reserveholdskamp her til eftermiddag, hvor Viborg blev sendt hjem til domkirkebyen med et 0-3 nederlag i spillerbussen.

”De Gule” begyndte kampen med vinden i ryggen, og hjemmeholdet dominerede det første kvarters tid, hvorefter Viborg kom bedre med i kampen. Alexander Juel Andersen havde et godt langskudsforsøg efter et kvarters spil, og otte minutter senere viste gæsterne tænder i den anden ende, men Frederik Rønnow kom godt ud af sit mål. Det blev lige ved og næsten for AC-spillerne, og både Patrick Grønbech og Ken Fagerberg manglede lige det sidste i et par situationer midt i halvlegen.

Viborg kom frem til en stor mulighed efter en halv times spil, hvor Frederik Rønnow blev rundet, og bolden blev spillet ind foran mål, hvor Jakob Rasmussen måtte agere redningsplanke. To minutter senere viste Ken Fagerberg klassen, da han elegant vippede bolden over Viborg-målmanden og ind i netmaskerne.

2. halvlegs første gode mulighed tilfaldt André Bjerregaard efter Ken Fagerbergs flotte forarbejde, men Bjerregaard sendte det store tilbud over mål. To minutter senere var det så Kenan Hajdarevic, der kunne nyde godt af en Fagerberg-assist, og Hajdarevic skubbede bolden over stregen til 2-0.

Fem minutter før slutfløjtet lukkede Patrick Nielsen kampen, da han udnyttede Kenan Hajdarevic´ tværaflevering, og Patrick Nielsen kunne endda have scoret minuttet efter, da han afsluttede et powerplay i Viborgs felt, men han skød langt over.

Træner Jan Vingaard gjorde status efter kampen:

- Vi vandt en fortjent sejr, hvis vi ser på kampen over 90 minutter. Desværre bragte vi os selv i unødvendige problemer i 1. halvleg mod et ungt Viborg-hold, men vi strammede op på den defensive organisation efter pausen, og de havde vel ikke en chance i 2. halvleg. Vi glæder os over en sejr og tre mål, og ros til Ken Fagerberg, der scorede, lagde op til et mål og konstant var farlig.

AC Horsens:

Frederik Rønnow

Nikolaj Nielsen, Hamza Kizil, Mads Agesen, Jakob Rasmussen

André Bjerregaard, Alexander Juel Andersen, Janus Drachmann, Patrick Grønbech

Ken Fagerberg, Kenan Hajdarevic

Indskiftninger:

60. Patrick Nielsen (Patrick Grønbech)

72. Jeppe Svenningsen (Jakob Rasmussen)

78. Martin Thomsen (Ken Fagerberg)